مشاهده خبر

دو شنبه 6 آذر 1402

آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟

یک تحلیل‌گر مسائل منطقه گفت: اگر وقفه‌ای که در جنگ ایجاد شده پابرجا بماند، می‌توان نام آن را آتش‌بس گذاشت. با توجه به وعده‌ای که رژیم صهیونیستی داد که ما دو ماه دیگر می‌خواهیم بعد از این وقفه بجنگیم، به نظر می‌رسد، اگر وقفه تمدید نشود، بازگشت و از سر گیری این جنگ برای مدت ۱۰ روز در دستور کار قرار بگیرد.

0

برنامه به افق فلسطین، شنبه از شبکه افق پخش شد. در بخش اول این برنامه محمدرضا باقری، خبرنگار ، مهمان برنامه بود.

وی گفت: حزب الله لبنان از شروع طوفان الاقصی و طی روزهای جنگ رژیم صهیونیستی با غزه، بیش از ۷۰ شهید داده است این بدین معناست که در جنوب لبنان هم خبرها زیاد بود و کارهایی انجام شد. رژیم صهیونیستی در  جنگ با غزه برای اینکه از سمت شمال سرزمین‌های اشغالی از حزب الله پاتک نخورد، به جنوب لبنان مدام حمله می‌کرد و حزب الله هم از خود دفاع جانانه کرد و خودش شروع کننده این جنگ نبود.

وی افزود: سید حسن نصرالله همان ابتدا وعده‌ای داد که هر چقدر رژیم صهیونستی از نیروهای ما به را شهادت برساند، ما به میزان آن انتقام می‌گیریم و دو برابرش تلفات خواهد داد؛ وقتی دو خبرنگار کشته شدند هم به سرعت، یکی از مقرهای سربازان رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

باقری ادامه داد: رژیم صهیونیستی واقعا با اطلاع‌رسانی هدفمند و درست از جنوب لبنان به اندازه خود موشک‌های حزب الله می‌ترسد. سانسور کامل خبری از شمال سرزمین‌های اشغالی می‌کند.

در بخش بعدی این برنامه، ابراهیم برناط، شهروند فلسطینی گفت: من پنج بار در زندان‌های رژیم صهیونستی و به عنوان اسیر سیاسی بودم. علاوه بر این توسط تشکیلات خودگردان هم به مدت سه سال زندانی شدم. یک هماهنگی امنیتی بین تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی وجود دارد و به درخواست رژیم صهیونیستی دستگیر شدم. طی دو دوره در زندان تشکیلات خود گردان بودم، یک بار زمان یاسر عرفات و دو سال هم در زندان اریحا تحت اشراف انگلیس و در زمان ریاست ابومازن.

وی افزود: در دوره یاسر عرفات و ابومازن شرایط خیلی فرق داشت در زندان تشکیلات خودگردان هم شرایط سختی داشتیم، رژیم صهیونیستی هر کس که می‌خواست را می‌توانست دستگیر کند حتی از داخل زندان‌های تشکیلات خودگردان.

وبرناط ادامه داد: اسیر فلسطینی را می‌توان شهید زنده نامید، چون رنج بسیار زیادی در زندان‌های رژیم صهیونیستی می‌کشد. توافق اخیر برای آزادی زندانیان، موفقیت بزرگی برای مقاومت و نتیجه جانفشانی‌های مقاومت مردم فلسطین است. تنها نماینده ما در فلسطین تفنگ و سلاح است و ما جز با این نمی‌توانیم اسرایمان را آزاد کنیم.

سحر دانشور ، برنامه‌ساز تلویزیون مهمان دیگر برنامه بود.

وی گفت: یک رژیم غاصب آمده و مردم یک سرزمین را از خانه‌شان بیرون کرده و می‌خواهد جای آن‌ها را بگیرد؛ دعوا دعوای خانه‌است اما همواره در قرائت‌هایی که سال‌های اخیر درباره فلسطین داشتیم، همین نقطه مرکزی که بنیادی‌ترین نقطه است را نادیده‌ گرفتیم. بنابراین اینجاست که روایت زنانه از مقاومت در فلسطین، بهتر می‌تواند این موضوع را نشان بدهد.

دانشور افزود: زنان فلسطینی می‌گویند مقاومت و مبارزه، بخشی از زندگی ما نیست، زندگی ماست، فهم آن‌ها این نیست که من دارم به بقای آن کمک می‌کنم در واقع من این هستم! و اگر رسانه و راوی ماجرا هستیم، حتی اگر می‌خواهیم حرف سیاسی بزنیم، باید آنها را همانطور که هستند نشان بدهیم، اساسا سیاست آنجا چه در نقطه خلقش و چه در نقطه توقفش، در دل زندگیست که معنا پیدا می‌کند. و اینجاست که می‌بینیم که این زنها به معنای دقیق کلمه سیاست را خلق می‌کنند.

این برنامه‌ساز تلویزیونی ادامه داد: ماندن خود مقاومت و مقاومت خود زندگیست و نشان دادن آن، خود واقعیت است.

در بخشی از برنامه به افق فلسطین هاشمیه متقیان، مدال‌آور المپیک مهمان برنامه بود.

وی گفت: من و دوستانم حین رفتن به مسابقات هوانگژو، با دیدن تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تصمیم داشتیم هر مدالی گرفتیم به مردم غزه تقدیم کنیم، بچه‌ها واقعا دلی این کار را انجام دادند و برای همدردی با مردم فلسطین و غزه می‌خواستند این کار را انجام دهند.

در بخش دیگر از این برنامه منصور براتی، تحلیل‌گر مسائل منطقه مهمان برنامه به افق فلسطین بود.

وی گفت: تحولات سیاسیی در هر دو طرف و در کشورهای مختلف اطراف این جنگ که اتفاق می‌افتد، کمتر مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. قبل از ۷ اکتبر که جنگ آغاز شد، در رژیم صهیونیستی، ۳۹ هفته اعتراضات علیه اصلاحات دیوان عالی بود.

این اعترضات تاثیرات زیادی روی فضای داخلی و روی جامعه رژیم صهیونیستی داشت و اختلافات داخلی را تشدید کرد‌. دو اتفاق در نتیجه این ۳۹ هفته افتاد، اساسا اختلافات از بدنه جامعه خارج شد و به بدنه دولت و ارتش کشیده شد، و حتی دستگاه‌های امنیتی هم دچار دو دستگی شدند و گفته شده برخی اعضای موساد، در اعتراضات شرکت داشتند.

وی افزود: در نتیجه این اعتراضات، دستگاه‌های امنیتی از تهدیدات خارجی دچار غفلت شدند و دو دستگی در درون سازمان‌ها و ساختارهای رسمی باعث شد آن آمادگی همیشگی که از آن نام می‌برند، در روز هفتم اکتبر، خبری نباشد.

براتی گفت: شکست ۷ اکتبر دو وجه دارد، پیش‌بینی حمله حماس و نکته دوم در تقابل با آن حمله است. رژیم صهیونیستی در این دو شکست خوردند و به همین دلیل از این تحت عنوان شکست ۷ اکتبر یاد می‌کنند، بر همین اساس به نظر می‌رسد، بعد از 48 روز جنگ در غزه، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند حزب لیکود و حاکم در رژیم صهیونیستی، نیمی از کرسی‌های پارلمان را از دست داده و در مقابل حزب رقیب به همین تناسب افزایش کرسی خواهد داشت.

تحلیل‌گر مسائل منطقه گفت: اگر وقفه‌ای که در جنگ ایجاد شده پابرجا بماند، می‌توان نام آن را آتش‌بس گذاشت. با توجه به وعده‌ای که رژیم صهیونیستی داد که ما دو ماه دیگر می‌خواهیم بعد از این وقفه بجنگیم، به نظر می‌رسد، اگر وقفه تمدید نشود، بازگشت و از سر گیری این جنگ برای مدت ۱۰ روز در دستور کار قرار بگیرد.

وی درباره دستاوردهای رژیم صهیونیستی از جنگ غزه گفت: مساله اصلی که عنوان که رژیم صهیونیستی عنوان کرد، از بین بردن حماس بود که به آن دست نیافتند، مساله دوم پاکسازی مناطقی که فلسطینی‌ها در آن نفوذ کردند که انجام شد. مساله دیگر اینکه موشک‌های حماس شهرک‌های صهیونیستی را مورد هدف نگیرد که البته کاملا به هدف نرسیدند. یک منطقه عملیانی در منطقه شمال نوار غزه مشخص کردند، تقریبا ۳۰ درصد محدوده عملیاتی را توانستند تصرف کنند، ولی کاملا انجام نشد. یکی دیگر از اهدافشان تشدید حملات و افزایش تعداد شهدای فلسطینی‌ بود، که بی‌محابا آن را انجام می‌دهند.

آخرین اخبار

سیاست خارجی جمهوری اسلامی و منافع ملی مردم ایران کشورها برای تامین منافع مردم خود، چگونه فضای مجازی را مدیریت می‌کنند؟ چرا این مقدار ناترازی انرژی داریم؟ مسئولیت‌های محوله رهبر انقلاب به خبرگان در دیدار اخیر چه بود؟ نمایش دموکراسی یا دموکراسی نمایشی؟ ملزومات جنگ روایت‌ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی حقوق بین‌المللی و احترام از آن کشور قوی است گستاخی رژیم صهیونیستی در تعرض به ایران بزرگ توطئه‌های آمریکایی به روایت مجموعه مستند «سفارت کودتا» شبکه افق با مستندهای ویژه مقاومت «ریشه در خون» در آدینه آبان ماه «اراده یک مرد» کره‌ای را در افق ببینید مستند «نبرد امواج»، روایتی از پدافند هوایی ایران با «جهان به افق فلسطین» به پویش شاد بپیوندید «غیبت موجه» با روایتی از دانش آموز شهید مزایده انگشتر سیدحسن نصرالله به نفع مردم لبنان + فیلم افشای دروغ‌های صهیونیستی برای نسل نو مزد خدمت یک خادم کافه مستند به صرف یک فنجان تحلیل «خوبان عالم» روایتی از دو شهید شاهچراغ آیا حماس در معادلات آینده فلسطین نقش خواهد داشت؟ زندگی شهیدِ نخبه «شاه‌چراغ» از قاب افق سیما شبکه افق سیما با روایتی از شهدای شاهچراغ مستند "بهنام 30 سال بعد" روایت زندگی و شهادت بهنام محمدی مقاومت نه یک گروه که یک فرهنگ است روایتی مستند از شهدای غیرایرانی سوریه مستند «شباهنگ» برای اولین بار به آنتن سیما رسید همه چیز درباره کریدور IMEC؛ برنامه ایران چیست؟ «خانه پوچ» برای اولین بار به آنتن افق رسید «زیتون سرخ» از امروز روی آنتن افق سیما رنگ و بوی مقاومت در مستندهای افق روایت مستند یک دفاع تاریخ‌ساز روایت ۲۴ ساعت با «به افق فلسطین» مجموعه مستند «باروت و بیروت» روایتی از نبرد این روزها در ضاحیه آیا حزب‌الله بعد از ترور فرماندهان دچار مشکل خواهد شد؟ «به افق فلسطین» از طوفان الاقصی تا وعده صادق همانندی این روزهای لبنان با تابستان ۱۳۶۰ طوفان الاقصی و موج بیداری دینی در دنیای اسلام نماهنگ «به افق فلسطین» در سالگرد ۷ اکتبر منتشر شد یک سال از تولد «به افق فلسطین» تلویزیون می‌گذرد شبکه افق حضور سردار قاآنی را در برنامه «به افق فلسطین» تکذیب کرد اکران کمپین محیطی «جهان به افق فلسطین» در سطح کشور جنایات رژیم صهیونیستی در مستند «منهای ۷۵» پخش سریال «طلوع فجر» در اولین سالگرد عملیات طوفان الاقصی + تیزر «به افق فلسطین» یک برنامه پر مخاطب شجاعت و درایت تؤامان یک رهبر مستند «وداع با اسلحه» در کافه مستند ۲۴ ساعت به افق فلسطین؛ بزرگداشت سالگرد برنامه‌ای که تاریخ‌ساز شد از قانا تا بیروت روایت پیروزی مقاومت نبردی نهایی برای صهیونیست‌ها و مقاومت

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها