مشاهده خبر

پنج شنبه 11 آبان 1402

بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک و قانون خاک خورده سال 62

رئیس اتحادیه خیاطان تهران گفت: مبلغ بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک سال 62 مصوب شده ولی اگر یک تولیدی بخواهد بیشتر از پنج نفر کارگر را به کار بگیرد باید 30 درصد حق بیمه هر کارگر را خودش پرداخت کند.

0

برنامه فرامتن با موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز چهارشنبه از شبکه افق پخش شد.

بخش خبرهای خوب کشور در 24 ساعت گذشته به خبرهای امیدبخش اختصاص داشت که از جمله آن می‌توان به این خبرها اشاره کرد: ایجاد 7 ناحیه صنعتی جدید در هرمزگان، ورزشگاه جدید رفسنجان آماده افتتاح شد، 12 طرح بهداشتی و درمانی کردستان با حضور رئیس جمهور بهره برداری می شود، سه هزار پروژه بهداشتی دولت سیزدهم به ثمر نشست.

در بخش گفت‌وگو این برنامه به موضوع مشکلات خیاطان با حضور اکبر صدقی، رئیس اتحادیه خیاطان تهران و هادی ابراهیم زاده نائب رئیس اتحادیه خیاطان تهران به عنوان مهمانان برنامه پرداخته شد.

صدقی گفت: میزان پرداخت حقوق کارگران تولیدی‌ها بر پایه قانون کا ر است و تولیدی‌ها بیشتر از 5 نفر نمیتوانند بیمه  کنند، چون دولت فقط برای زیر پنج نفر کارگر 10 درصد بیمه را از کارفرما میگیرد، . اگر تولیدی بخواهد بیشتر از 5 نفر کارگر استخدام کند باید 30 درصد بیمه هر کارگر را خودش پرداخت کند. به همین دلیل اکثرا یا زیرزمینی یا در خانه کار میکنند.

وی تاکید کرد: مبلغ بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک را مجلس سال 62 تصویب کرد، که فقط ده درصد بیمه کارگران تولیدی‌های کوچک زیر پنج نفر را پرداخت می کند. اتحادیه خیاطان فقط بر مجوزهاست و اصلا نظارتی روی تعداد کارگران و بیمه‌ها نداریم. کارگر  می‌تواند در صورتی که بیمه نشده است به اتحادیه شکایت کند، ولی بعد از شکایت صاحب‌کار او را از کار بیکار میکند.

رئیس اتحادیه خیاطان تهران گفت: بیش از 40 درصد کارگران تولیدی‌ها، اتباع افغانستانی هستند، چون هم حقوق کم میگیرند و هم درخواست بیمه ندارند. البته اتباعی که مجوز کار دارند، می‌توانند بیمه شوند.

ابراهیم زاده گفت: بحث مالیات سالیان سال است که تمام تولیدی‌ها با آن درگیر هستند ولی کاری برای آن نمیتوان کرد. ضرایب مالیات تولیدی‌ها بالای 10-12 درصد است.  اتحادیه برای مالیات نمیتواند کاری کند، فقط میتوانیم اعتراض کنیم و جلسات مختلف بگذاریم. به همین دلیل یکی از مشکلات تولید کننده ها مالیات است یکی دیگر نقدینگی است که در دست تولید کننده نیست، تولید کننده برای خرید مواد اولیه مجبور است با چک خرید کند، بازار راکد شده است، مردم قدرت خرید ندارند، و مالیات هم برای تولید کننده ها سرسام آور است.

متاسفانه قیمت مواد اولیه روز به روز بالاتر می رود و دو سه برابر شده است، تولید کننده الان باید تولید شب عیدش را آماده کند، اما وقتی بازار رکود دارد، تولید کننده کارش را تعطیل میکند. قیمت جنس ایرانی نسبت به جنس خارجی مناسب تر است.

ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: متاسفانه کارگر ایرانی که بیاید و پشت چرخ بنشیند و کار کند، نیست. کار کردن بدون بیمه و با ماهی 6-7 تومان برایش به صرفه نیست. بنابراین ترجیح می‌دهد سراغ کارمندی و کار راحت برود. به همین دلیل کارگر اتباع روی کار می آید، هم بیشتر کار میکند هم منظم و خوب و بی دردرسر.

صدقی گفت: کالاهای ایرانی در صورت ثابت بودن قیمت مواد اولیه میتواند از نظر کیفیت با پوشاک خارجی رقابت کند. ما به راحتی می توانیم پوشاکمان را صادر کنیم. البته که برخی از تولیدکننده ها این کار را می کنند و به نام کشورهای دیگر وارد بازار کشورهای دیگر می کنند.

آخرین اخبار

سیاست خارجی جمهوری اسلامی و منافع ملی مردم ایران کشورها برای تامین منافع مردم خود، چگونه فضای مجازی را مدیریت می‌کنند؟ چرا این مقدار ناترازی انرژی داریم؟ مسئولیت‌های محوله رهبر انقلاب به خبرگان در دیدار اخیر چه بود؟ نمایش دموکراسی یا دموکراسی نمایشی؟ ملزومات جنگ روایت‌ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی حقوق بین‌المللی و احترام از آن کشور قوی است گستاخی رژیم صهیونیستی در تعرض به ایران بزرگ توطئه‌های آمریکایی به روایت مجموعه مستند «سفارت کودتا» شبکه افق با مستندهای ویژه مقاومت «ریشه در خون» در آدینه آبان ماه «اراده یک مرد» کره‌ای را در افق ببینید مستند «نبرد امواج»، روایتی از پدافند هوایی ایران با «جهان به افق فلسطین» به پویش شاد بپیوندید «غیبت موجه» با روایتی از دانش آموز شهید مزایده انگشتر سیدحسن نصرالله به نفع مردم لبنان + فیلم افشای دروغ‌های صهیونیستی برای نسل نو مزد خدمت یک خادم کافه مستند به صرف یک فنجان تحلیل «خوبان عالم» روایتی از دو شهید شاهچراغ آیا حماس در معادلات آینده فلسطین نقش خواهد داشت؟ زندگی شهیدِ نخبه «شاه‌چراغ» از قاب افق سیما شبکه افق سیما با روایتی از شهدای شاهچراغ مستند "بهنام 30 سال بعد" روایت زندگی و شهادت بهنام محمدی مقاومت نه یک گروه که یک فرهنگ است روایتی مستند از شهدای غیرایرانی سوریه مستند «شباهنگ» برای اولین بار به آنتن سیما رسید همه چیز درباره کریدور IMEC؛ برنامه ایران چیست؟ «خانه پوچ» برای اولین بار به آنتن افق رسید «زیتون سرخ» از امروز روی آنتن افق سیما رنگ و بوی مقاومت در مستندهای افق روایت مستند یک دفاع تاریخ‌ساز روایت ۲۴ ساعت با «به افق فلسطین» مجموعه مستند «باروت و بیروت» روایتی از نبرد این روزها در ضاحیه آیا حزب‌الله بعد از ترور فرماندهان دچار مشکل خواهد شد؟ «به افق فلسطین» از طوفان الاقصی تا وعده صادق همانندی این روزهای لبنان با تابستان ۱۳۶۰ طوفان الاقصی و موج بیداری دینی در دنیای اسلام نماهنگ «به افق فلسطین» در سالگرد ۷ اکتبر منتشر شد یک سال از تولد «به افق فلسطین» تلویزیون می‌گذرد شبکه افق حضور سردار قاآنی را در برنامه «به افق فلسطین» تکذیب کرد اکران کمپین محیطی «جهان به افق فلسطین» در سطح کشور جنایات رژیم صهیونیستی در مستند «منهای ۷۵» پخش سریال «طلوع فجر» در اولین سالگرد عملیات طوفان الاقصی + تیزر «به افق فلسطین» یک برنامه پر مخاطب شجاعت و درایت تؤامان یک رهبر مستند «وداع با اسلحه» در کافه مستند ۲۴ ساعت به افق فلسطین؛ بزرگداشت سالگرد برنامه‌ای که تاریخ‌ساز شد از قانا تا بیروت روایت پیروزی مقاومت نبردی نهایی برای صهیونیست‌ها و مقاومت

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها