مشاهده خبر

پنج شنبه 11 آبان 1402

بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک و قانون خاک خورده سال 62

رئیس اتحادیه خیاطان تهران گفت: مبلغ بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک سال 62 مصوب شده ولی اگر یک تولیدی بخواهد بیشتر از پنج نفر کارگر را به کار بگیرد باید 30 درصد حق بیمه هر کارگر را خودش پرداخت کند.

0

برنامه فرامتن با موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز چهارشنبه از شبکه افق پخش شد.

بخش خبرهای خوب کشور در 24 ساعت گذشته به خبرهای امیدبخش اختصاص داشت که از جمله آن می‌توان به این خبرها اشاره کرد: ایجاد 7 ناحیه صنعتی جدید در هرمزگان، ورزشگاه جدید رفسنجان آماده افتتاح شد، 12 طرح بهداشتی و درمانی کردستان با حضور رئیس جمهور بهره برداری می شود، سه هزار پروژه بهداشتی دولت سیزدهم به ثمر نشست.

در بخش گفت‌وگو این برنامه به موضوع مشکلات خیاطان با حضور اکبر صدقی، رئیس اتحادیه خیاطان تهران و هادی ابراهیم زاده نائب رئیس اتحادیه خیاطان تهران به عنوان مهمانان برنامه پرداخته شد.

صدقی گفت: میزان پرداخت حقوق کارگران تولیدی‌ها بر پایه قانون کا ر است و تولیدی‌ها بیشتر از 5 نفر نمیتوانند بیمه  کنند، چون دولت فقط برای زیر پنج نفر کارگر 10 درصد بیمه را از کارفرما میگیرد، . اگر تولیدی بخواهد بیشتر از 5 نفر کارگر استخدام کند باید 30 درصد بیمه هر کارگر را خودش پرداخت کند. به همین دلیل اکثرا یا زیرزمینی یا در خانه کار میکنند.

وی تاکید کرد: مبلغ بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک را مجلس سال 62 تصویب کرد، که فقط ده درصد بیمه کارگران تولیدی‌های کوچک زیر پنج نفر را پرداخت می کند. اتحادیه خیاطان فقط بر مجوزهاست و اصلا نظارتی روی تعداد کارگران و بیمه‌ها نداریم. کارگر  می‌تواند در صورتی که بیمه نشده است به اتحادیه شکایت کند، ولی بعد از شکایت صاحب‌کار او را از کار بیکار میکند.

رئیس اتحادیه خیاطان تهران گفت: بیش از 40 درصد کارگران تولیدی‌ها، اتباع افغانستانی هستند، چون هم حقوق کم میگیرند و هم درخواست بیمه ندارند. البته اتباعی که مجوز کار دارند، می‌توانند بیمه شوند.

ابراهیم زاده گفت: بحث مالیات سالیان سال است که تمام تولیدی‌ها با آن درگیر هستند ولی کاری برای آن نمیتوان کرد. ضرایب مالیات تولیدی‌ها بالای 10-12 درصد است.  اتحادیه برای مالیات نمیتواند کاری کند، فقط میتوانیم اعتراض کنیم و جلسات مختلف بگذاریم. به همین دلیل یکی از مشکلات تولید کننده ها مالیات است یکی دیگر نقدینگی است که در دست تولید کننده نیست، تولید کننده برای خرید مواد اولیه مجبور است با چک خرید کند، بازار راکد شده است، مردم قدرت خرید ندارند، و مالیات هم برای تولید کننده ها سرسام آور است.

متاسفانه قیمت مواد اولیه روز به روز بالاتر می رود و دو سه برابر شده است، تولید کننده الان باید تولید شب عیدش را آماده کند، اما وقتی بازار رکود دارد، تولید کننده کارش را تعطیل میکند. قیمت جنس ایرانی نسبت به جنس خارجی مناسب تر است.

ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: متاسفانه کارگر ایرانی که بیاید و پشت چرخ بنشیند و کار کند، نیست. کار کردن بدون بیمه و با ماهی 6-7 تومان برایش به صرفه نیست. بنابراین ترجیح می‌دهد سراغ کارمندی و کار راحت برود. به همین دلیل کارگر اتباع روی کار می آید، هم بیشتر کار میکند هم منظم و خوب و بی دردرسر.

صدقی گفت: کالاهای ایرانی در صورت ثابت بودن قیمت مواد اولیه میتواند از نظر کیفیت با پوشاک خارجی رقابت کند. ما به راحتی می توانیم پوشاکمان را صادر کنیم. البته که برخی از تولیدکننده ها این کار را می کنند و به نام کشورهای دیگر وارد بازار کشورهای دیگر می کنند.

آخرین اخبار

لزوم بازنگری در اندیشه و شیوه‌های آموزش عالی فلسطینی‌ها؛ نماینده دنیای اسلام در جنگ تمدنی با غرب عدم تایید ۲۹ نماینده کنونی مجلس برای دور بعد چرا آمریکا تا آخر پای اسرائیل ایستاده است؟ معرفی مستندهای آدینه هفته شبکه افق حمایت از فلسطین نماد روشن‌فکری در جهان است مصرف نامتعارف گاز در بخش تجاری بررسی جنایات زیست محیطی اسرائیل در غزه تخلف حداکثری از اجرای قانون و سکوت قوه قضائیه! روایتی از حیدریه همدان در سومین قسمت «سرداران روستا» پاسخ به ابهامات و شایعات در مورد جنگ غزه پخش دومین قسمت «سرداران روستا» در شبکه افق پشت پرده جنبش‌های دانشجویی چیست؟ پخش اولین قسمت از «سرداران روستا» از شبکه افق آیا طرح گردشگری آشوراده به محیط زیست آسیب می‌زند؟ ۳۶۰ در‌جه دوباره روی آنتن شبکه افق می‌نشیند سرانجام «جنگ سرنوشت» برای اسرائیل چیست؟ ضدگلوله با شبکه افق پخش مستندهای جدید و متنوع از افق وقتی «مقاومت» تنها مسیر است وقتی کالای فاخر ایرانی متولی ندارد رابطه یبوست و سردردهای میگرنی نگاه به جنگ و صلح در غزه از منظر سیاسی و دینی نهضت ملی مسکن از وعده تا تحقق پیشگیری از سرطان از نگاه حکما پلن B آمریکا برای بعد از جنگ در غزه موشک‌سازی شهید احمدی روشن با شکر و روغن واقعیت داشت؟ رژیم که قبلا در سه جبهه می‌جنگید و حالا توان نبرد با حماس را هم ندارد رایحه ‌درمانی برای ترک سیگار مقاومت مدیون زن فلسطینی است ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق تفاوت مسهل و ملین در طب سنتی آنچه در غزه می‌گذرد فیلم نیست! جریمه سنگین و پرونده قضایی در انتظار واحدهای آلاینده متخلف آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟ قصور دولت‌ها در پیشرفت صنعت گردشگری استان سیستان و بلوچستان این میوه را تازه تازه بو نکنید! ورزشکاران مشهور خارجی که حامی فلسطین‌اند 2 احتمال درباره جنگ غزه؛ اکتفا به تسخیر شمال غزه یا ادامه جنگ آیا اتحادیه‎ها در قبال بیمه کارگردان مسئولیتی دارند؟ یک مولتی ‌ویتامین طبیعی آگاهی شرط لازم داشتن نسل سالم چرا با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهیم؟ مشکلی که مجلس برای حل آن جامعه کارگری را فدا کرد تنفس مصنوعی برای زنده نگه ‌داشتن رژیم صهیونیستی دانشجویان ستاره‌ دار بی واسطه به افق می‌آیند دوگانه دولت‌ها و ملت‌ها در موضوع غزه! روش‌های ساده برای کاهش درد قاعدگی دادخواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری است

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها