مشاهده خبر

پنج شنبه 11 آبان 1402

بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک و قانون خاک خورده سال 62

رئیس اتحادیه خیاطان تهران گفت: مبلغ بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک سال 62 مصوب شده ولی اگر یک تولیدی بخواهد بیشتر از پنج نفر کارگر را به کار بگیرد باید 30 درصد حق بیمه هر کارگر را خودش پرداخت کند.

0

برنامه فرامتن با موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز چهارشنبه از شبکه افق پخش شد.

بخش خبرهای خوب کشور در 24 ساعت گذشته به خبرهای امیدبخش اختصاص داشت که از جمله آن می‌توان به این خبرها اشاره کرد: ایجاد 7 ناحیه صنعتی جدید در هرمزگان، ورزشگاه جدید رفسنجان آماده افتتاح شد، 12 طرح بهداشتی و درمانی کردستان با حضور رئیس جمهور بهره برداری می شود، سه هزار پروژه بهداشتی دولت سیزدهم به ثمر نشست.

در بخش گفت‌وگو این برنامه به موضوع مشکلات خیاطان با حضور اکبر صدقی، رئیس اتحادیه خیاطان تهران و هادی ابراهیم زاده نائب رئیس اتحادیه خیاطان تهران به عنوان مهمانان برنامه پرداخته شد.

صدقی گفت: میزان پرداخت حقوق کارگران تولیدی‌ها بر پایه قانون کا ر است و تولیدی‌ها بیشتر از 5 نفر نمیتوانند بیمه  کنند، چون دولت فقط برای زیر پنج نفر کارگر 10 درصد بیمه را از کارفرما میگیرد، . اگر تولیدی بخواهد بیشتر از 5 نفر کارگر استخدام کند باید 30 درصد بیمه هر کارگر را خودش پرداخت کند. به همین دلیل اکثرا یا زیرزمینی یا در خانه کار میکنند.

وی تاکید کرد: مبلغ بیمه کارگران تولیدی‌های پوشاک را مجلس سال 62 تصویب کرد، که فقط ده درصد بیمه کارگران تولیدی‌های کوچک زیر پنج نفر را پرداخت می کند. اتحادیه خیاطان فقط بر مجوزهاست و اصلا نظارتی روی تعداد کارگران و بیمه‌ها نداریم. کارگر  می‌تواند در صورتی که بیمه نشده است به اتحادیه شکایت کند، ولی بعد از شکایت صاحب‌کار او را از کار بیکار میکند.

رئیس اتحادیه خیاطان تهران گفت: بیش از 40 درصد کارگران تولیدی‌ها، اتباع افغانستانی هستند، چون هم حقوق کم میگیرند و هم درخواست بیمه ندارند. البته اتباعی که مجوز کار دارند، می‌توانند بیمه شوند.

ابراهیم زاده گفت: بحث مالیات سالیان سال است که تمام تولیدی‌ها با آن درگیر هستند ولی کاری برای آن نمیتوان کرد. ضرایب مالیات تولیدی‌ها بالای 10-12 درصد است.  اتحادیه برای مالیات نمیتواند کاری کند، فقط میتوانیم اعتراض کنیم و جلسات مختلف بگذاریم. به همین دلیل یکی از مشکلات تولید کننده ها مالیات است یکی دیگر نقدینگی است که در دست تولید کننده نیست، تولید کننده برای خرید مواد اولیه مجبور است با چک خرید کند، بازار راکد شده است، مردم قدرت خرید ندارند، و مالیات هم برای تولید کننده ها سرسام آور است.

متاسفانه قیمت مواد اولیه روز به روز بالاتر می رود و دو سه برابر شده است، تولید کننده الان باید تولید شب عیدش را آماده کند، اما وقتی بازار رکود دارد، تولید کننده کارش را تعطیل میکند. قیمت جنس ایرانی نسبت به جنس خارجی مناسب تر است.

ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: متاسفانه کارگر ایرانی که بیاید و پشت چرخ بنشیند و کار کند، نیست. کار کردن بدون بیمه و با ماهی 6-7 تومان برایش به صرفه نیست. بنابراین ترجیح می‌دهد سراغ کارمندی و کار راحت برود. به همین دلیل کارگر اتباع روی کار می آید، هم بیشتر کار میکند هم منظم و خوب و بی دردرسر.

صدقی گفت: کالاهای ایرانی در صورت ثابت بودن قیمت مواد اولیه میتواند از نظر کیفیت با پوشاک خارجی رقابت کند. ما به راحتی می توانیم پوشاکمان را صادر کنیم. البته که برخی از تولیدکننده ها این کار را می کنند و به نام کشورهای دیگر وارد بازار کشورهای دیگر می کنند.

آخرین اخبار

ّسفرنامه‌ای قرآنی به روی آنتن افق سیما هفته پایانی تابستان همراه با افق سیما بلوغ سینمای دفاع مقدس در دهه 90 تثبیت شد مستند ویژه شبکه افق در هفته وحدت فلسفه رویکرد آزمون و خطا در کنکور هر سال چیست؟ ادبستان آل طاها؛ الگویی برای تربیت نسل آینده مستندهای ویژه افق در هفته پایانی تابستان بررسی «عملیات دماوند» در کافه مستند فیلم‌های سینمایی آدینه شبکه افق بازپخش مستند «سرزمین ستاره ها» با نگاهی به جلسات خانگی قرآن روایتی متفاوت از بافتار اجتماعی و سیاسی زمانه امامین عسکریین «کنشگری عفاف و حجاب در فضای مجازی» با حضور سعیدیسم در افق برنامه مورد علاقتو گوش کن! بازپخش پرده خوانی سینمای جنگ از دریچه افق سیما «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود نوشت افزار ایرانی و مسئله هویت‌یابی نسل فردا صنعت هزار توی خودرو در ایران: شرکت‌هایی که به جای ایمن‌سازی، گاوداری می‌کنند مجموعه مستند «خسته نباشید» به روی آنتن افق سیما مهرآفرین؛ روایتی جدید از بزرگراه همت سفر به اعماق ایران با شبکه افق؛ از رخ مادر تا پرده‌خوانی سینمای دفاع مقدس عقلانیت حسینی یا کارناوال حکومتی؟ بررسی جریان شناسی حوادث حوزه مروی از ابتدا تا کنون اگر بنیانگذار تلگرام به جای فرانسه در ایران دستگیر می‌شد، رسانه‌ها چه می‌کردند؟ پذیرایی از زائران عراقی حرم رضوی در «السلطان» فرشتگان؛ روایتی جدید از بزرگراه همت رازهای رهبری حزب الله به روی آنتن افق پخش مستندهای «قطعه‌ای از بهشت» و «السلطان» به مناسبت شهادت امام رضا(ع) مجموعه مستند «تجربه ماندگار» یک یادگاری برای روزگار آینده‌مان «ظهر داغ تابستان؛ خیابان پاستور» در شبکه افق روایتی متفاوت از شکل گیری حزب الله لبنان در مستند «حبیب مقاومت» داستان «الکترو دوستی» نوجوان کرمانی از قاب شبکه افق «یکه سوار»، داستان یک انقلابی ناشناخته «آقای دادستان» از شبکه افق «سفره داران» با روایتی از خادمی جانبازان دفاع مقدس «یک سال پاکی» برای زائر حسین(ع) شدن از اربعین تا مبارزه با طاغوت پهلوی؛ هفته‌ای پر بار با مستندهای شبکه افق یک قدم باقی ست تا آن اجتماع قلب‌ها چرا آمریکایی‌ها به دنبال آتش‌بس در مذاکرات دوحه نیستند؟ رونمایی از یک مستند چالشی و مطالبه‌گر/ کار بانک بنگاهداری نیست! مستند «تنبیه» به روی آنتن افق سیما/ چه تسلیحاتی انتظار رسیدن به خاک تل‌آویو را دارند؟ تناقض در رفتار بانک‌ها به روایت مستند «کار بانک بنگاه داری نیست!» کارنامه دولت سیزدهم در تامین کالاهای اساسی طلبه‌ای خلاق، مدرسه‌ای قرآنی؛ روایتی جدید از بزرگراه همت رونمایی مستند «کار بانک؛ بنگاه داری نیست!» در خبرگزاری مهر افق جدیدی از مستند‌ها را با شبکه افق تجربه کنید مستند «نومن» با روایتی از مسلمان شدن سه شهروند آلمانی «در برابر تاریکی»؛ معرفی اسطوره‌های ورزشی حامی فلسطین و ضد صهیونیسم جهانی روایتی از حذف مخالفین رژیم صهیونیستی در کافه مستند افق روایتی از کشتی گیر فوق سنگین آزاد کشورمان در تازه نفس باند تروریستی که دولتش می‌نامند!

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها