برنامه وارونگی با موضوعات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی روز یکشنبه از شبکه افق پخش شد.
در بخش اول این برنامه که به اخبار جعلی منتشر شده از سوی رسانههای معاند اختصاص داشت به خبرهای جعلی منتشر شده در 24 ساعت گذشته پرداخته شد که برخی از این خبرها از جمله موارد زیر است: گرانی و چند نرخی شدن قیمت بنزین، تغییر برخی از اعضای کابینه هیئت دولت مانند وزیر ورزش، همکاری کریم باقری با تیم تراکتورسازی، مخالفت اداره کل گردشگری قم با برگزاری تور...
در بخش شبهه این برنامه به موضوع برخورد نظام با سلبریتیها پس از آرام شدن اوضاع و باحضور علی اکبر عبدالعلیزاده، کارشناس فرهنگی به عنوان مهمان برنامه پرداخته شد.
وی گفت: برخورد با متخلفان یک امر رایج در هر کشوری است و این موضوع بار اولی نیست که در کشور اتفاق میافتد. برای مثال تا چند وقت پیش و قبل از اغتشاشات به دلیل تخلف برخی از این سلبریتیها از قوانین کشور و حضور غیرقانونی در جشنوارههای خارجی، با عوامل آن برخورد جدی شد.
این کارشناس فرهنگی افزود: اینکه برخی ادعا میکنند که برخورد با سلبریتیها افزایش پیدا کرده نادرست است و باید گفت که تخلفات این افراد افزایش پیدا کرده و به اسم سلبریتی اقدامات متعددی انجام میپذیرد و با آنان برخورد میشود.
عبدالعلیزاده گفت: برخی از سلبریتیها که سابقه چندانی نیز در اجرای نقش ندارند، در صفحات مجازی خود که دارای تصاویر پر از تخلف است، اقدام به تهدید پلیس کرده و در ویدیوهای خود به بانوان توصیه میکند که بجای بستن روسری دور گردن خود باید سلاح یا قمه با خود به همراه داشته باشید و اگر درگیری اتفاق افتاد با نیروهای انتظامی برخورد فیزیکی داشته باشید.
وی خاطرنشان کرد: برخی از افرادی که به اسم سلبریتی هستند، سهمی در فرهنگ کشور ندارند و انتظاری که از یک سلبریتی میرود این است که در گلوگاههای مهم فرهنگی به کمک مردم آمده و روشنگری کنند.
این کارشناس فرهنگی افزود: پاک کردن صورت مسئله کاری را حل نمیکند. شما اگر از ظرفیتهای اجتماعی سلبریتیها در راستای فعالیتهای اجتماعی استفاده کنید، نتیجه بیشتری میگیرید و حذف این افراد اگر شدنی هم باشد، کار درستی نیست. ما معمولا با پدیدهها مانند تخلف سلبریتیها به صورت یک دفعهای برخورد میکنیم و این باعث میشود آن نتیجه مطلوب و اثرگذاری در جامعه میسر نشود.