مشاهده خبر

جمعه 24 شهریور 1402

درمان دردهای عضلانی با طب سنتی

یک متخصص طب سنتی گفت: عضلاتی در برخی نقاط از بدن وجود دارد که خفته هستند و منتظر یک هشدار مانده‌اند مانند استرس حاد که شایع‌ترین علت است و بیمار با یک شک حاد دچار دردهای شدید کمر می‌شود.

0

برنامه انارستان با موضوع دردهای عضلانی با حضور دکتر معصومه صرافان، پزشک و متخصص طب سنتی روز چهارشنبه از شبکه افق پخش شد.

وی گفت: معمولا فردی که سبک زندگی درست دارد، خواب درستی دارد، ورزش مناسب انجام می‌دهد و نمی‌گذارد عضلات او ضعیف شود، مشکل خاصی وجود ندارد اما فردی به هر دلیلی سبک زندگی نامناسبی دارد، ساعت‌ها به صورت مداوم پشت سیستم کامپیوتر است، بیشترین فشار را در مهره‌های تحتانی کمری است که فشار بسیار زیادی است و عضلات این منطقه دچار عدم تعادل می‌شوند و فشارهای عدیده این ناحیه باعث می‌شود، ضعیف شوند.

وی افزود: عضلاتی در برخی نقاط از بدن وجود دارد که خفته هستند و منتظر یک هشدار هستند مانند استرس حاد که شایع‌ترین علت است و بیمار با یک شک حاد دچار دردهای شدید کمر می‌شود. بسیاری از دردهای که داریم اصلا مربوط به آن ناحیه نیست و ممکن است مشکل از جایی دیگر باشد. برای مثال ممکن است درد در ناحیه زانو، مربوط به کمر باشد. خیلی از مواقع دردها ناشی از نواحی دیگر است. همین موضوع برای دردهای مفصلی یا مچ دست هم ممکن است، باشد.

این پزشک متخصص طب سنتی گفت: تصور کنید یک شاخه عصبی مثلا عصب سیاتیک از ناحیه ستون فقرات خارج می‌شود، بعضی مواقع ممکن است همین ناحیه مشکل داشته باشد اما در 85 درصد مواقع مشکل از اینجا نیست و مشکل بیرون از ستون فقرات است که به علت فشارهای طولانی این عوامل ایجاد می‌شود. عصب بسته به اینکه از بالا یا پایین دچار درگیری شود، دردهای متفاوتی دارند.

وی اضافه کرد: یکی از جذابیت‌هایی که طب سنتی دارد، راه‌کارهایی است که برای کاهش درد در این طب وجود دارد. دیدی که طب سنتی به انسان دارد، کلی است. درد را در تمام بدن بررسی می‌کند و یک مزاج شناسی می‌کند و سپس اقدام به درمان می‌کند.

صرافان گفت: یک سری دردهای عضلانی با طب سنتی درمان نمی‌شود. تصادفات شدید، سقوط شدید، مریض‌هایی که با تب و التهاب مفصلی شدیدی توسط پزشکان طب سنتی درمان نمی‌شود.

وی گفت: یک خبر یا اتفاق بد می‌تواند عضلات خفته اسپاستی در کتف دچار سر درد می‌شود زیرا محل اتصال آن به پس جمجمه است و کمبود خون یا اکسیژن در این ناحیه ایجاد درد می‌کند. خیلی از کسانی که ساعت‌ها پشت سیستم می‌نشینند یا دندان پزشکان از این دردها بسیار مواجه می‌شوند اما نکته‌ای که وجود دارد این است که خیلی از این دردها توسط طب سنتی به راحتی قابل درمان است و مشکل خاصی وجود ندارد.

این پزشک طب سنتی گفت: برخی از افراد هستند که فرد شب خوابیده و صبح بلند شده و کتف درد یا سردرد گرفته است. این دردها جزء دردهایی است که دچار دردهای عضلات است و چون متصل به گردن و ناحیه سر متصل می‌شود، ایجاد سر درد است. گرما یا سرمای ناگهانی این عارضه را ممکن است ایجاد کند. بلند کردن بار زیاد نیز باعث چنین دردهایی می‌شود. فرد ممکن است سُر خورده یا افتاده است یکی از علل دیگه ایجاد اسپاسم‌های گردن و کتف است. بسته به این که بدن در چه وضعیتی قرار بگیرد، می‌تواند واکنش نشان دهد و دچار اسپاسم‌های مختلف شود.

وی افزود: هر فردی که دچار درد می‌شود، اولین کاری که برای او انجام می‌شود، مزاج شناسی و شناخت مزاج اکتسابی است. در مزاج اکتسابی باید حتما این مزاج اصلاح شود زیرا سوء مزاج ایجاد شده است بنابراین باید با اصلاح سبک زندگی این سوء مزاج برطرف شود. معمولا در دردها توصیه این است که سوء مزاج سرد برطرف شود اگرچه که سوء مزاج گرم نیز وجود دارد اما در اصلاح سوء مزاج سرد، نخوردن لبنیات و غذاهای سرد توصیه می‌شود. نکته بعدی بررسی عارضه‌های نفسانی است. ما دیدیم که اگر همه کارها و تدابیر طبی را برای بیمار انجام دهیم اما کنترل اعراض نفسانی را نداشته باشیم، این درمان هیج تاثیری بر او نخواهد داشت. استرس یکی از همین اعراض نفسانی است که می‌تواند بر بیمار به شدت اثر بگذارد.

آخرین اخبار

برای تاریخ، نگاهی به تاریخچه عملیات‌های دفاع مقدس بازخوانی تاریخ معاصر عراق در مستند «عراق نابودی یک ملت» پوکی استخوان، بیماری قرن سلاح‌های شناختی کشنده‌تر از سلاح جنگی تعدد مراکز تصمیم‌گیری و سردرگمی در سیاست‌گذاری علمی رشد صنعت نوشت‌افزارهای ایرانی در رقابت با محصول خارجی آرامش ذهن کودکان در طب سنتی فرار به سمت نجات! با خشکی پوست در پاییز چه کنیم؟ مشکلات دارو همچنان گریبان‌گیر کشور دستِ پُر ایران در دیپلماسی عمومی رخدادی فرامتن در شبکه افق «جان وطن» در شبکه افق/ حال و هوای دفاع مقدس در مستندها روایت عجیب و غریب فیلم‌های هالیوودی از پیامبران آخرالزمان در بازی‌های ویدیویی دروغ‌پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چه بلایی سر ما می‌آورد؟ اختناق رحم؛ ترسناک ولی با درمانی ساده نگاه نادرست به ایمنی در ایران وارونه‌نمایی سفر رییس جمهور به نیویورک تراژدی 40 ساله یک ملت و کشور یک پرده از سینمای جنگ در شبکه افق خاطرات مدیرکل در مستندی از شبکه افق طرح پزشک خانواده از آغاز تاکنون درمان نازایی با طب سنتی گفتمان سلطنت طلب در ایران جایگاهی ندارد فرهنگستان برای زبان فارسی چه کرده است؟ یائسگی زودرس در بانوان و تدبیر طب سنتی تدابیر طب سنتی برای درمان ناتوانی قوای جنسی «سوران» به افق می‌آید بررسی نهضت احیای واحدهای اقتصادی در «عیار» شبکه افق لاستیک هم کالای سرمایه‌ای شد! اروپایی‌های همیشه بد عهد یاد شهدای حرم شاه چراغ در مستندهای شبکه افق/ باکس‌های مستند افق رنگ و بوی دفاع مقدس می‌‎گیرند تدبیر رهبری محاسبه طراحان اغتشاش را بر هم زد درمان دردهای عضلانی با طب سنتی از نهضت سوادآموزی تا پزشکی! چرا روایت‌ رسانه‌های ضدایرانی باورپذیر می‌شود؟! اهمیت مراقبت از پوست در طب سنتی داستان «ولایت عشق» در افق بیمه‌ای رایگان یا با حداقل قیمت برای همه ایرانی‌ها همراه با شبکه افق به دنبال «گمشده‌ای که پیدا بود» تصویرسازی «قطعه‌ای از بهشت» در شبکه افق «قرار روز شانزدهم» با مردی که حلب آزادی‌اش را مدیون اوست نگاهی متفاوت به جنگ در مستند «سیزده پنجاه و نه» ورزش، بهترین تدبیر برای سلامت انسان وظیفه برخی بانک‌ها تعطیل کردن واحدهای صنعتی است! بررسی چرایی کاهش عرضه و رکود مسکن در تهران انرژی‌زاها مخل زندگی زناشویی و باروری! جریمه‌های دیرکرد تسهیلات بانکی کجا می‌رود؟ درگیری ارمنستان – آذربایجان به ضرر ایران است!

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها