مشاهده خبر

یک شنبه 5 شهریور 1402

توصیه‌های طب سنتی برای افزایش ایمنی بدن در اربعین

یکی از تغذیه‌هایی که می‌تواند به تقویت قوای ایمنی بدن کمک کند، استفاده از جوانه‌ها است. هم می‌توان به صورت عادی مصرف کرد و هم می‌توان جوانه‌ها را خشک و به صورت پودر مصرف کرد.

0

برنامه انارستان با موضوع سیستم ایمنی بدن کودکان در اربعین و با حضور الهام پارسا، پزشک و متخصص طب سنتی روز چهارشنبه از شبکه افق پخش شد.

وی گفت: تا جایی که ممکن است، باید طول سفر را کوتاه کنیم و این توصیه‌ای است که می‌توان رنج سفر را کمتر کنیم. یکی از کارهایی که باید از قبل از رفتن به سفر اربعین انجام داد این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم.

وی افزود: خواب یکی از اصول مهم سبک زندگی است. حتما خواب مناسب برای کودکان می‌تواند قوای ایمنی بدن آنان را تقویت کنند. با توجه به گرمای شدیدی که الان وجود دارد این است که مردم پیاده‌روی خود را به شب و وقت خنک‌تر تغییر می‌دهند. توصیه می‌شود در ابتدای شب خواب کافی داشته و صبح خیلی زود مسیر پیاده‌روی را شروع کنند. بهتر است که از ساعت ده شب تا دو یا سه شب بهترین زمان ممکن برای نشاط پیاده‌روی در اربعین است.

پارسا گفت: بهتر است تا قبل از سفر یک برنامه ورزشی و پیاده‌روی برای خود آماده کنند. چون بدون آمادگی فعالیت بدنی قبل از پیاده‌روی باعث می‌شود به بدن کودکان و بزرگسالان فشار مضاعفی وارد شود.

وی افزود: وضعیت روحی و روانی یکی دیگر از مهم‌ترین شرایط برای تقویت قوای بدن در کودکان است. بهتر است که استرس‌ها و اضطراب‌ها را به کودکان منتقل نکنیم تا شرایط روحی آنان بهم نریزد.

این پزشک طب سنتی ادامه داد: یکی از تغذیه‌هایی که می‌تواند به تقویت قوای ایمنی بدن کمک کند، استفاده از جوانه‌ها است. هم می‌توان به صورت عادی مصرف کرد و هم می‌توان جوانه‌ها را خشک و به صورت پودر به کودکان داد تا مصرف کنند. کدو حلوایی، عسل و سیاه دانه پودرشده، دمنوش آویشن، پونه، پرسیاوش و... به صورت یک روز در میان استفاده شود. گیاه سرخارگل و آلوئه ورا نیز گیاهانی است که باعث می‌شود به تقویت ایمنی بدن کمک جدی می‌کنند. تخم بالنگ‌گو به همراه گلاب و آب نیز می‌تواند موثر باشد.

وی گفت: در مورد تقویت اندام‌های تحتانی باید جریان خون را برای این اندام‌ها افزایش یابد، پیاده روی، ماساژ در آب گرم، آب گرم و حنا، استفاده از روغن‌های گرم مثل سیاه دانه برای ماساژ باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن تقویت شود. استفاده از کفش مناسب نیز یکی از موارد مهم برای پیاده روی باشد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که می‌توان جلوی گرمازدگی کودکان را گرفت این است که زمان اوج گرما پیاده‌روی انجام نشود. استفاده از پوشش مناسب و همچنین استفاده از ضد آفتاب‌های مناسب برای کودکان توصیه می‌شود. استفاده از کلاه‌های نقاب دار و گردن دار باعث می‌شود که کودک در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرد.

پارسا ادامه داد: علائم گرمازدگی به این صورت است که اول صورت کودک و بزرگسال گرم و سرخ میشود سپس این حالت قرمزی به رنگ پریدگی تبدیل و اگر طولانی شود، فرد کبود می‌شود. دهان خشک می‌شود و بدن دیگر عرق نمی‌کند که علامت کمبود آب شدید در بدن است و سردرد و سرگیجه ایجاد می‌شود. برای کسی که گرفتار گرمازدگی شده است، تغییر یک دفعه‌ای و به سرعت منع شده است. باید ابتدا لباس‌ها را کم کرد و با حوله خیس روی بدن قرار داد و سپس از آب یا هوای خنک استفاده شود. در طب سنتی هر نوع تغییر یک دفعه‌ای و به سرت منع شده است و برای فرد گرمازده نیز باید همه چیز کم کم و به آرامی انجام شود.

وی افزود: باد مستقیم کولر می‌تواند ترشحات پشت حلق فرد را تشدید کند و ایجاد سردرد می‌کند. یکی از کارهای مهم برای جلوگیری از این موضوع استفاده از کلاه یا یک چیزی که سر را بپوشاند تا از باد مستقیم جلوگیری شود. باد مستقیم برای شکم نیز بسیار مضر است و می‌تواند مشکل گوارشی ایجاد کند.

آخرین اخبار

ّسفرنامه‌ای قرآنی به روی آنتن افق سیما هفته پایانی تابستان همراه با افق سیما بلوغ سینمای دفاع مقدس در دهه 90 تثبیت شد مستند ویژه شبکه افق در هفته وحدت فلسفه رویکرد آزمون و خطا در کنکور هر سال چیست؟ ادبستان آل طاها؛ الگویی برای تربیت نسل آینده مستندهای ویژه افق در هفته پایانی تابستان بررسی «عملیات دماوند» در کافه مستند فیلم‌های سینمایی آدینه شبکه افق بازپخش مستند «سرزمین ستاره ها» با نگاهی به جلسات خانگی قرآن روایتی متفاوت از بافتار اجتماعی و سیاسی زمانه امامین عسکریین «کنشگری عفاف و حجاب در فضای مجازی» با حضور سعیدیسم در افق برنامه مورد علاقتو گوش کن! بازپخش پرده خوانی سینمای جنگ از دریچه افق سیما «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود نوشت افزار ایرانی و مسئله هویت‌یابی نسل فردا صنعت هزار توی خودرو در ایران: شرکت‌هایی که به جای ایمن‌سازی، گاوداری می‌کنند مجموعه مستند «خسته نباشید» به روی آنتن افق سیما مهرآفرین؛ روایتی جدید از بزرگراه همت سفر به اعماق ایران با شبکه افق؛ از رخ مادر تا پرده‌خوانی سینمای دفاع مقدس عقلانیت حسینی یا کارناوال حکومتی؟ بررسی جریان شناسی حوادث حوزه مروی از ابتدا تا کنون اگر بنیانگذار تلگرام به جای فرانسه در ایران دستگیر می‌شد، رسانه‌ها چه می‌کردند؟ پذیرایی از زائران عراقی حرم رضوی در «السلطان» فرشتگان؛ روایتی جدید از بزرگراه همت رازهای رهبری حزب الله به روی آنتن افق پخش مستندهای «قطعه‌ای از بهشت» و «السلطان» به مناسبت شهادت امام رضا(ع) مجموعه مستند «تجربه ماندگار» یک یادگاری برای روزگار آینده‌مان «ظهر داغ تابستان؛ خیابان پاستور» در شبکه افق روایتی متفاوت از شکل گیری حزب الله لبنان در مستند «حبیب مقاومت» داستان «الکترو دوستی» نوجوان کرمانی از قاب شبکه افق «یکه سوار»، داستان یک انقلابی ناشناخته «آقای دادستان» از شبکه افق «سفره داران» با روایتی از خادمی جانبازان دفاع مقدس «یک سال پاکی» برای زائر حسین(ع) شدن از اربعین تا مبارزه با طاغوت پهلوی؛ هفته‌ای پر بار با مستندهای شبکه افق یک قدم باقی ست تا آن اجتماع قلب‌ها چرا آمریکایی‌ها به دنبال آتش‌بس در مذاکرات دوحه نیستند؟ رونمایی از یک مستند چالشی و مطالبه‌گر/ کار بانک بنگاهداری نیست! مستند «تنبیه» به روی آنتن افق سیما/ چه تسلیحاتی انتظار رسیدن به خاک تل‌آویو را دارند؟ تناقض در رفتار بانک‌ها به روایت مستند «کار بانک بنگاه داری نیست!» کارنامه دولت سیزدهم در تامین کالاهای اساسی طلبه‌ای خلاق، مدرسه‌ای قرآنی؛ روایتی جدید از بزرگراه همت رونمایی مستند «کار بانک؛ بنگاه داری نیست!» در خبرگزاری مهر افق جدیدی از مستند‌ها را با شبکه افق تجربه کنید مستند «نومن» با روایتی از مسلمان شدن سه شهروند آلمانی «در برابر تاریکی»؛ معرفی اسطوره‌های ورزشی حامی فلسطین و ضد صهیونیسم جهانی روایتی از حذف مخالفین رژیم صهیونیستی در کافه مستند افق روایتی از کشتی گیر فوق سنگین آزاد کشورمان در تازه نفس باند تروریستی که دولتش می‌نامند!

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها