مشاهده خبر

شنبه 10 تیر 1402
صنعت انیمه و مانگا در شرق

۶۰ درصد انیمیشن‌های دنیا در این کشور ساخته می‌شود

در حال حاضر بیش از 430 استودیوی طراحی انیمه در ژاپن فعال هستند و از سال 2016 به بعد بیش از 60 درصد انیمیشن‌های جهان در دست ژاپنی‌ها بوده است.

6

برنامه 360 درجه با موضوع صنعت انیمیشن روز پنجشنبه از شبکه افق پخش شد.

مانگا یک هنر قدیمی ژاپنی است که به تعبیری به عنوان پدر انیمه‌های ژاپنی به حساب می‌آید. قدمت این هنر در ژاپن به قرن 19 میلادی بر می‌گردد که بر اساس فرهنگ ژاپنی طراحی و نسل به نسل به مردم منتقل شده است.  منظور از مانگا، تصویری و نقاشی کردن داستان‌ها به صورت دستی است.

ژانرهای مختلفی برای این هنر وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به قصه‌های دخترانه، پسرانه، کودکانه و... اشاره کرد و تقریبا می‌توان گفت برای هر رده سنی، یک مانگا وجود دارد.

پس از اشغال ژاپن توسط آمریکا فرهنگ این کشور بر صنعت مانگا نیز تاثیر گذاشت و ژاپنی‌ها توانستند این هنر را به عنوان یک هنر پرسود تبدیل کنند و به کشورهای دیگر صادر کنند.

هنر دیگری در ژاپن وجود دارد که برخی از آن‌ها با اقتباس از سبک مانگا‌ها است و به آن انیمه گفته می‌شود.

اصلی که در این انیمه‌ها وجود دارد و باعث می‎شود با بقیه انیمیشن‌ها تفاوت داشته باشد، این است که در هر چیزی اغراق شود از تصویر و شخصیت‌ها گرفته تا طراحی ظاهر و...

هدف از این همه اغراق در انیمه‌ها، نمایشی کردن احساسات است. انیمه کارها حاضرن هر نوع اغراقی را در انیمه‌های خود انجام دهند.

اغراق در چشم‌ها، رنگ موها و سایر اعضای بدن دارای نمادها مختلفی است که همگی نمایشی کننده احساسات هستند. انیمه‌های ژاپنی همچنان به صورت دستی و اندکی با روش‌های کامپیوتری طراحی می‌شوند.

صنعت انیمه از صنعت مانگای ژاپنی خیلی موفق‌تر بود و در حال حاضر بیش از 430 استدیوی طراحی انیمه در ژاپن فعال هستند و از سال 2016 به بعد بیش از 60 درصد انیمیشن‌های جهان در دست ژاپنی‌ها است.

آخرین اخبار

از قانا تا بیروت روایت پیروزی مقاومت نبردی نهایی برای صهیونیست‌ها و مقاومت «مرزهای مقاومت» به کافه مستند رسید وقتی ترور جواب نمی‌دهد «نسیم حیات» روایتی از ۳۳ روز مجاهدت در برابر پنجمین ارتش قدرتمند دنیا روایت «قدر‌ مطلق» از یک جنایت رژیم صهیونیستی «قهرمانان مقاومت» با روایتی از شهید ابو مهدی المهندس به روی آنتن افق مستند اسرائیلیسم در کافه مستند تدارک ویژه شبکه افق در پی شهادت سیدحسن نصرالله راه او و هدف او جاری است فصل جدید سلام به آینده در راه است مستند بانو؛ روایتی از ایثارگری یک مادر شهید وقتی ثانیه شمار عمر صهیونیست‌ها چمشک می‌زند از تجهیزات بنجل غربی تا تشکیل یگان زرهی سپاه «سلام به آینده» چطور استعدادها را شناسایی کرد/ نخبگانی که کمتر دیدیم ویژه برنامه «جهان‌آرا» در هفته دفاع مقدس مروری بر زندگی علما در مستند «سعادتمندان» یادی از شهیدان کشوری و شیرودی در سریال «سیمرغ» اسناد منتشر نشده جنگ روی میز شبکه افق نجار زندگی؛ از چوب تا زندگی دوباره رنگ و بوی دفاع مقدس در مستندهای افق ّسفرنامه‌ای قرآنی به روی آنتن افق سیما هفته پایانی تابستان همراه با افق سیما بلوغ سینمای دفاع مقدس در دهه 90 تثبیت شد مستند ویژه شبکه افق در هفته وحدت فلسفه رویکرد آزمون و خطا در کنکور هر سال چیست؟ ادبستان آل طاها؛ الگویی برای تربیت نسل آینده مستندهای ویژه افق در هفته پایانی تابستان بررسی «عملیات دماوند» در کافه مستند فیلم‌های سینمایی آدینه شبکه افق بازپخش مستند «سرزمین ستاره ها» با نگاهی به جلسات خانگی قرآن روایتی متفاوت از بافتار اجتماعی و سیاسی زمانه امامین عسکریین «کنشگری عفاف و حجاب در فضای مجازی» با حضور سعیدیسم در افق برنامه مورد علاقتو گوش کن! بازپخش پرده خوانی سینمای جنگ از دریچه افق سیما «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود نوشت افزار ایرانی و مسئله هویت‌یابی نسل فردا صنعت هزار توی خودرو در ایران: شرکت‌هایی که به جای ایمن‌سازی، گاوداری می‌کنند مجموعه مستند «خسته نباشید» به روی آنتن افق سیما مهرآفرین؛ روایتی جدید از بزرگراه همت سفر به اعماق ایران با شبکه افق؛ از رخ مادر تا پرده‌خوانی سینمای دفاع مقدس عقلانیت حسینی یا کارناوال حکومتی؟ بررسی جریان شناسی حوادث حوزه مروی از ابتدا تا کنون اگر بنیانگذار تلگرام به جای فرانسه در ایران دستگیر می‌شد، رسانه‌ها چه می‌کردند؟ پذیرایی از زائران عراقی حرم رضوی در «السلطان» فرشتگان؛ روایتی جدید از بزرگراه همت رازهای رهبری حزب الله به روی آنتن افق پخش مستندهای «قطعه‌ای از بهشت» و «السلطان» به مناسبت شهادت امام رضا(ع) مجموعه مستند «تجربه ماندگار» یک یادگاری برای روزگار آینده‌مان «ظهر داغ تابستان؛ خیابان پاستور» در شبکه افق

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها