در بخش نخست، ارتباط زنده تصویری با حسین شعیطو - خبرنگار لبنانی – برقرار شد؛ او در گفتوگو با سید حسین حسینی اظهار کرد: شهرکهای صهیونیستنشین کاملا خالی شدهاند و تا 20 کیلومتری برخی از آنها جمعیتی ساکن نیست چون نیروهای مقاومت همچنان به حملات ادامه میدهند.
شیعتو خاطرنشان کرد: مردم روستاهای مرزی لبنان بر سر کار و زندگی خود هستند ولی شهرکهای صهیونیستی خالی شده و تنها نظامیان در آنجا ساکن هستند چون پایگاههایشان هم هدف قرار گرفته شده است.
نامه اسلامی به آژانس بینالمللی انرژی اتمی به کجا رسید؟
پس از آن اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در استودیو حضور یافت؛ او در پاسخ به سوال حسینی درباره نامهای که اوایل جنگ غزه به آژانس بینالمللی انرژی اتمی نوشته بود اظهار کرد: انتظار داشتیم در پی نامهای که بعد از تهدید آشکار رژیم صهیونیستی به استفاده از سلاح هستهای، به آژانس بینالمللی انرژی اتمی ارسال کردیم، این مسئله در شورای حکام مطرح شود ولی به خاطر لابی گستردهای که اسرائیل در جهان دارد، این موضوع هنوز مورد توجه قرار نگرفته است.
او افزود: شرایط امروز غزه، پردهای را کنار زده که مردم دنیا بیش از گذشته به ماهیت رژیم صهیونیستی پی بردند.
پارادوکسهای عجیب اسرائیل و آژانس بینالمللی انرژی اتمی
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه بر اساس آمار نشریات سیاسی و نظامی، بیش از 200 کلاهک هستهای در زرادخانه رژیم صهیونیستی انبار شده است خاطرنشان کرد: اسرائیل نه عضو آژانس است و نه پادمانهای مربوط به آن از جمله NPT را قبول کرده ولی در عین حال نخست وزیر این رژیم در مورد برنامه هستهای ایران با آژانس صحبت میکند.
ناکارآمدی سازمانهای جهانی در پی اقدامات اسرائیل
او تصریح کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی، موجب ناکارآمدی سازمانهای بینالمللی شده چه اینکه هیچ وقت شورای امنیت هم نتوانست قطعنامه موثری علیه این رژیم صادر کند.
به گفته اسلامی، اگر حمایتهای حبابگونه غرب برای رژیم صهیونیستی وجود نداشت، ممکن بود بیش از اینها شاهد تغییر باشیم.
آیا زمان آن نرسیده ما هم بمب اتمی داشته باشیم؟
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: راهبرد جمهوری اسلامی، بازدارندگی فعال است و داشتن سلاح کشتارجمعی هرگز در دکترین نظامی و دفاعی ایران، جایگاهی نداشته به ویژه اینکه رهبر معظم انقلاب هم فتوای حرام بودن استفاده از بمب اتمی را صادر کردند.
او ادامه داد: ما مولفههایی داریم که کمتر کشوری آنها را دارد؛ نخست اینکه جمهوری اسلامی مردم پایه است و همواره برای پیشبرد اهدافش به پشتوانه مردمی متکی بوده، دوم اینکه ظرفیت نظامی ایران کاملا بومی بوده و به دیگران وابسته نیست.
اسلامی افزود: موضوع نتوانستن نیست، بلکه نخواستن است، ما نمیخواهیم سلاح هستهای داشته باشیم چون راهبردمان چیز دیگری است و البته در همین سطح هم توانستهایم بازدارندگی ایجاد کنیم.
وعده اسلامی برای رسیدن سهم برق اتمی به 20 درصد نیاز ملی
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: یک نیروگاه فعال هستهای داریم که تاکنون 62 میلیارد کیلووات برق به شبکه ملی تزریق کرده، در حال توسعه دو واحد نیروگاهی دیگر در بوشهر هستیم که با سرعت خوبی در حال پیشرفت هستند و امیدواریم تا کمتر از پنج سال آینده به مدار وارد شوند.
به گفته اسلامی، عملیات مطالعات و طراحی یا اجرای پروژههای مربوط به 20 هزار مگاوات برق اتمی شروع شده و تا سال 1420 به سهم 20 درصدی برق اتمی در سطح کشور خواهیم رسید.
او افزود: ساخت آب شیرینکن بوشهر برای تولید 75 هزار متر مکعب آب در شبانهروز شروع شده و تا سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
داستان عجیبی که مهمان «به افق فلسطین» تعریف کرد
بعد از پخش بخش اخبار و مرور آخرین اتفاقات میدان جنگ غزه و مناطق دیگری همچون یمن، جنوب لبنان و عراق، سعید عزیزی مشاور خانواده و کارشناس سبک زندگی در برنامه حضور یافت.
او اظهار کرد: پسری کوچک دستش خراش بر میدارد و خون میآید، مادرش نزدیک بود از حال برود؛ 12 سال میگذرد، همان پسر به سوریه میرود و شهید میشود، مادرش بر سر تابوت میآید و میبیند پسر سر در بدن ندارد، میگوید الحمدالله که شرمنده حضرت زینب(س) نشدم؛ ظرفیت آدمی است که افزایش مییابد و نوع نگاه انسان را تغییر میدهد.
عزیزی خاطرنشان کرد: لبخند کودکان غزه در شرایط کنونی اینگونه است، نوع نگاه آنها به زندگی از نوع پایدار است، ولی برخی افراد دارای ظرفیت پایینی هستند و به هم میریزند.
راهکاری ساده برای اینکه حالمان خوب باشد
این کارشناس و مشاور خانواده با بیان اینکه گاهی لازم است برای چیزهای خیلی کوچک و مسائلی که دیگران نمیبینند شکرگزار باشیم اظهار کرد: اگر برای چیزهای کوچک شکرگزار باشیم، وقتی نعمتهای بزرگترین نصیبمان میشود حالمان خیلی بهتر میشود.
چه موقع «صبر» حال آدم را خوب میکند؟
عزیزی افزود: چرا فکر میکنیم هر آنچه از خدا میخواهیم خوب و مناسب ماست؟ قرآن میگوید چه بسا چیزهایی در زندگی هست که خوشتان نمیآید ولی خیر بسیاری در آن نهفته است.
به گفته او، صبر واقعی این است که وظیفهمان را انجام بدهیم و به آنچه خدا داده قانع باشیم البته باید تلاش کرده باشیم ولی در نتیجه غر نزنیم.
اختلاسها و مشکلات اقتصاد ما، تقصیر مردم غزه نیست!
این کارشناس و مشاور خانواده عنوان کرد: اینکه برخی تصاویر جنگ غزه را میبینند و میگویند حقشان است، بیشتر از روی لجبازی است!
او با بیان اینکه بعضی آدمها از یکی دیگر ناراحت هستند، زورشان نمیرسد روی یکی دیگر خالی میکنند خاطرنشان کرد: مثلا از دست مدیرشان عصبانی هستند، میبینند مدیرشان طرفدار غزه است، میگویند پس غزه هم بد است.
عزیزی افزود: یکی به من میگفت حرفهایت قشنگ است، ولی چرا در تلویزیون ایران حرف میزنی؟ چون این کار را میکنی حرفهایت را نمیشنوم.
مخالفت با همراهی انگلیس و آمریکا در مجلس عوام
در پایان هم با پیتر فورد (سفیر سابق انگلیس در سوریه) ارتباط زنده تصویری برقرار شد؛ او گفت: انگلیس هیچ توجیهی برای مشارکت با آمریکا در اشتباه حمله به یمن ندارد؛ اگر این کار توجیهپذیر بود کشورهای دیگر هم همکاری میکردند.
فورد خاطرنشان کرد: در داخل انگلیس و در مجلس عوام، برخی به اقدام دولت ریشی سوناک معترض هستند چون بریتانیا قوانین بینالمللی را نقض کرده است؛ دولت ریشی سوناک در ورطه باطلی فرو افتاده و در حال حاضر با گروههای سیاسی داخلی هم درگیر شده است.
سفیر سابق انگلیس در سوریه عنوان کرد: امروز جزء تظاهرکنندگان لندنی در حمایت از فلسطین بودم چون اعتقاد دارم هزاران نفر جانشان را از دست دادهاند؛ مردمی که آنجا بودند خیلی عصبانی بودند و همه حرفشان این بود که این کشتار باید تمام شود.