مشاهده خبر

پنج شنبه 13 مهر 1402

رسوب آنتی بیوتیک دامی در شیر به خاطر فروش بی رویه و آنلاین!

سرپرست سازمان دامپزشکی کشور گفت: فروش آنلاین داروهای دامپزشکی و بدون تجویز دامپزشک ممنوع است این مساله یکی از معضلات بزرگی است که باعث استفاده بی رویه و بدون برنامه ریزی دارو می شود. باقی مانده این داروها در شیر و فرآورده های دامی سبب به وجود آمدن مشکلاتی برای مصرف کننده می شود.

0

برنامه فرامتن با موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز چهارشنبه از شبکه افق پخش شد.

در بخش خبرهای خوب کشور در 24 ساعت گذشته به خبرهای امیدبخش اختصاص داشت که از جمله آن می‌توان به این خبرها اشاره کرد: بهره‌برداری از ۲۰ بوستان مادر و کودک در تهران، گازرسانی به ۱۲۸ روستای خراسان جنوبی، آغاز به کار ۶۰ واحد صنعتی راکد چهارمحال و بختیاری، بهره‌مندی ۷۵ هزار نفر در اصفهان از خدمات صندوق بیماران خاص.

در بخش بعدی این برنامه به موضوع دامپزشکی و دامپزشکان و با حضور وحید صالحی، سرپرست سازمان دامپزشکی کشور به عنوان مهمان برنامه پرداخته شد.

وی درباره نقش سازمان دامپزشکی در امنیت زنجیره غذایی گفت: سازمان دامپزشکی در نظارت بهداشتی بر تولید، حمل و نقل، واردات و صادرات دام زنده، فرآورده‌های خام دامی، دارو و تجهیزات دامی و سموم مرتبط انجام وظیفه می‌کند.  سهم بزرگی از سبد غذایی مردم را محصولات دامی تشکیل می‌دهد. در واحدهای تولیدی کشور مثل دامپروری‌ها و مرغداری‌ها نظارت بهداشتی بر تولید سالم این محصولات و حمایت از تولید پایدار، یکی از وظایف اصلی این سازمان است.

سرپرست سازمان دامپزشکی کشور  تاکید کرد: فروش آنلاین داروهای دامپزشکی ممنوع است و پایه علمی دارد. استفاده سرخود از آنتی بیوتیک ها و آنتی مایکروبیال ها باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای مثل مقاومت آنتی بیوتیک شده است. فروش آنلاین داورها و بدون تجویز دامپزشک یکی از معضلات بزرگی است که باعث استفاده بی رویه و بدون برنامه ریزی دارو می شود. باقی مانده این داروها در شیر و فرآورده های دامی باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای مصرف کننده می شود به همین دلیل ما برای جلوگیری از آن سازمان تعزیرات حکومتی مکاتبه کردیم و همچنان اطلاع رسانی میکنیم و هر جایی که شهروندانمان با این موارد مواجه باشند می توانند با رسیدگی به شکایات این سازمان تماس بگیرند و این مساله را اعلام کنند.

چرایی ادغام سازمان نظام دامپزشکی در وزارت بهداشت

محمدحسن گلپایگانی، معاون امور فنی و صدور پروانه‌های نظام دامپزشکی مهمان دیگر برنامه فرامتن بود.

وی درباره ادغام سازمان نظام دامپزشکی و وزارت بهداشت گفت: اگر بر اعتقاد و عقیده ما باشد، وظیفه دامپزشکی خطیر و بزرگ است، احتیاج به یک سازمان مستقل زیر نظر ریاست جمهوری دارد . همانطور که سازمان ملی استاندارد زیر نظر ریاست جمهوری بر سلامت فرآورده‌هایی که به مصرف همگان ارتباط دارد، نظارت می‌کند یا وزارت بهداشت کشور به عنوان یک نهادی که بر سلامت فرآورده های دارویی و سلامت مردم نظارت دارد، سازمان دامپزشکی امروز آنقدر ریشه گرفته و توسعه یافته و در مراودات بین‌المللی، اعتبار دارد که با امضای همکارن ما، فرآورده های کشور در بازارهای جهان قرار دارند و سلامت آن توسط همکاران ما تایید می شود، به همین دلیل لازم است که به عنوان یک سازمان مستقل وابسته به ریاست جمهوری فعالیت کند.

صالحی خاطرنشان کرد: در مراکزی که به نوعی نگه‌داری دام و یا فرآوری فرآوره‌های دامی صورت می‌گیرد، همکاران ما در مقاطع دکترای دامپزشکی به عنوان مسول فنی بهداشتی فعالیت دارند و همکاران مقاطع کاردانی و کارشناسی به عنوان دستار دامپزشکی مشغول فعالیت هستند.

وی درباره حقوق کارمندان این سازمان گفت: حقوق کارمندان و همکاران با توجه به مدرک تحصیلی و نوع کار و شرایط محیط کار اشل‌های حقوقی متفاوت دارد. به صورت سالانه اعداد و ارقام بررسی می‌شود. حقوق همکارانی که سخت ‌ترین کار را انجام می دهند و ساعت کاریشان ۸ صبح تا ۸ شب است، حدود ۳۵ میلیون تا ۴۰ میلیون است و حداقل حقوق دریافتی کارمندان عادی کمی بالاتر از حقوق وزرات کار است بین ۲۲ تا ۲۵ میلیون تومان است.

وی افزود: یکی از گلوگاه مفسده خیز ممکن در بخش نظارت بر وضعیت بهداشت صوت بگیرد چرا که کارمند به صورت مستقیم با سازمان کار نمیکند بلکه با شرکت ها غیر دولتی همکاری میکند اتفاقی که ممکن است بیافتد که در یک واحد بسته‌بندی گوشت همکار ما تخلف بهداشتی ببیند و بخواهد این محموله را ضبط و توقیف کند، در اینجا قطعا این نگرانی را دارد که آخر ماه بخواهد حقوقش را از کارفرما و صاحب این محموله بگیرد، بنابراین احتمال لغزش وجود دارد. در حقیقت این یک گلوگاه مفسده خیز است و وظیفه حاکمیت این است که نقیصه را برطرف کند و از مهمترین دغدغه‌های این سازمان بوده است.

گلپایگانی درباره تاخیر در اعلام تعرفه‌ها گفت: ریاست سازمان نظام دامپزشکی طبق قانون نسبت به تعیین تعرفه اقدام می‌کند و به وزیر ارائه می دهد و بعد از تایید ایشان، قابلیت اجرایی دارد. این کار باید هر سال قبل از سال جدید انجام شود و ارائه ‌شود و قاعدتا باید منتظر ماند تا مسیر قانونی را طی بکند و اجرایی شود. متاسفانه در سال ۱۴۰۱ تعرفه‌ها بسیار دیر و در پایان سال ابلاغ شد و جای گله‌مندی داشت. پیگیری ها انجام شد ولی بنا به دلایلی از طرف دفتر وزیر جهاد کشاورزی این کار انجام نشد. اما امسال پیگیری ها انجام شد و قرار بود در سه ماه اول این کار صورت بگیرد و در شهریور ماه تعرفه ها اعلام شد. امسال تعرفه با نرخ 40 درصد پیش بینی افزایش قیمت نسبت به قبل محاسبه و ابلاغ شد.

در بخش میز فرهنگ و هنر به کتاب دوبنده خاکی زندگینامه شهید اصغر منافی زاده با حضور نفیسه زارعی، نویسنده این کتاب پرداخته شد.

وی گفت: مجموعه اطلاعات از شهید منافی بسیار کم و محدود بود ما یک گروه جهادی به نام آفاق مدیا هستیم، دوستان من در این گروه توانستند با جست و جو، منزل شهید را پیدا کنند و با دوستان شهید ارتباط گرفتند و مصاحبه کردند. در آخر اطلاعات را جمع آوری کردیم و با گروه مشاوران نوجوانی که داشتیم تصمیم گرفتیم که این کتاب را با چه ژانری بنویسیم.

این کتاب به صورت اقتباس آزاد از خرده روایت هایی که از شهید منافی زاده داشتیم را به صورت داستان بلند نوشتیم. داستان کتاب مجموعه روایاتی از زبان یک نوجوان کشتی گیر است که شهید منافی زاده به عنوان یک قهرمان از راه دور نوجوان داستان را کمک می کند.

آخرین اخبار

بازخوانی موقعیت ژئوپولیتیک یمن در «چرا یمن؟» مستندهای آدینه شبکه افق عملکرد سه ساله مدیریت شهری تهران روی میز جهان آرا «تازه نفس» با روایتی از نخبه قرآنی ایران صریح و شفاف با دبیر هیئت رئیس مجلس: ما هم باید پاسخگو باشیم «فرزند کبیر کوه»، روایتی از شهید هسته‌ای در شبکه افق سیما فصل دوم مجموعه مستند «رخ‌ مادر» به افق رسید «داستان کافی» با روایتی از مبارزات انقلابی آیت الله کافی انتخابات آمریکا و بایسته‌های سیاست خارجی واقع‌بینانه روایتی از راهکار شهید فخری‌زاده برای زیارت حرم سیدالشهدا(ع) از تبلیغ تا آبادانی، داستان یک طلبه در محروم‌ترین نقطه ایران مستندهای شبکه افق در دومین ماه تابستان؛ از زائر غریب کربلا تا بزرگراه همت و رخ مادر پخش مستند «شکارچی مجازی» با موضوع آزار و اذیت دختران و زنان «دل‌نوا» دل عاشقان حسین (ع) را تا کربلا می‌برد راهکارهای عملی برای زندگی سالم با محوریت طب سنتی در «انارستان» سومین قسمت ویژه برنامه «خیابان آزادی» به روی آنتن افق راز خوانش انقلاب اسلامی از سوژه‌ها مستند «اشک» روایتی متفاوت از سوگواری بر سالار شهیدان روایتی از شهید تاسوعا از قاب شبکه افق تله‌تئاتر «کاتب اعظم» تاسوعا و عاشورا پخش می‌شود روایت یکی از کهن‌ترین عزاداری محرم در مستند «آبی برای سقایی» گنجینه نواهای عاشورایی «مثل سرو» نمادی از حیات شهدا «سید معطر» ذاکری که تنها به عشق اهل بیت می‌خواند تدارک مستندهای ویژه شبکه افق برای ایام محرم افق محرمی سیما «گوهرشاد» به روی آنتن افق هفته عفاف و حجاب با ویژه برنامه «خیابان آزادی» در ستاد امر به معروف چه می‌گذرد؟ این است حقیقت غرب: بازداشت به خاطر چند پست در صفحه شخصی روایتی از کودتای نوژه در مستند «آنچه گذشت» روایتی از امید و توسل در مستند «فرشی برای رُستن» کار جهادی؛ مسیری امتحان پس داده پیش روی دولت چهاردهم شبکه افق در اولین روز محرم سیاه پوش می‌شود فصل اول «نجلا» در قاب افق «خانه‌های نورانی» با روضه‌های سید الشهدا (ع) مستندهای افق رنگ و بوی محرم گرفت مستند «محافظ» با روایتی از زندگی نامه شهید سید مهدی موسوی روایتی متفاوت از سیاست‌ورزی مقتدرانه دولت شهید رئیسی بازخوانی جنایتی که از یاد‌ها نخواهد رفت این نامه برسد به دست رئیس‌جمهور دویست و شصت و هشتمین روز جنگ غزه و مردمی که همچنان مقاومند «پرواز اردیبهشت» امشب روی آنتن شبکه افق «من یک هیولا گرفته‌ام» به پخش افق رسید/ داستانی واقعی؛ از فاسدترین واحد پلیس آمریکا نظم نوین چند قطبی و چالش جدید آمریکا برنامه «انتخاب ایران» برای دور دوم انتخابات به افق رسید «برسد به دست رئیس جمهور» نامه‌ای برای رئیس جمهور آینده ایران شبکه افق با «آوردگاه» به عید مباهله می‌پردازد «آخرین ایست بازرسی» به افق رسید مجلس دوازدهم، دولت چهاردهم و آینده سیاست و اقتصاد ایران

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها