مشاهده خبر

جمعه 13 مرداد 1402

43 سال فعالیت غیر قانونی میادین تره‌بار شهرداری!

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: 43 سال است که میادین میوه تره بار شهرداری فعالیت غیر قانونی دارند، از نظر قانون این فروشگاه‌ها جایگاه ندارند.

0

ویژه برنامه تلویزیونی فرامتن با محوریت موضوعات اجتماعی و فرهنگی روز سه شنبه از شبکه افق پخش شد. بخش نخست این برنامه به خبرهای خوب و امیدبخش در نقاط مختلف ایران اختصاص داشت . اخباری چون: آزادی 40 زندانی غیر عمد در خوزستان، خدمات رسانی 1800 گروه جهادی در خراسان شمالی، مانع زدایی دولت از 477 واحد تولیدی فارس در 134 روز و تولید 2 داروی آسم و آلرژی کودکان توسط پژوهشگران مشهدی از این جمله بود.ند

بخش بعدی این برنامه، میز فرهنگ و هنر بود و به موضوع قطع همکاری انتشارات یازهرا (س) با طاقچه با حضور علی اکبری، مدیر انتشارات یازهرا(س) پرداخته شد.

اکبری در این باره گفت: طاقچه در ابتدای شروع کارش به سراغ ناشران ارزشی مثل ما آمد، کسی که اقدام به راه اندازی طاقچه کرد، یک خانم چادری بود اما امروز کار به جایی رسیده است که عکس دسته جمعی کارکنان بی حجاب آن منتشر شود؟  این مساله نشان دهنده این است که قوانینی که در این زمینه وجود دارد؛ قوانین درست و محکمی نیست که نه تنها این مجموعه، بلکه مجموعه های دیگری در روزهای اخیر در شبکه های مجازی اقدام به انتشار چنین پست هایی مثل کلیپ و عکس و غیره کردند.

وی تاکید کرد: با تعلیق پلتفرم های متخلف کاری پیش نمی رود، آیا مدیر عامل پلتفرم طاقچه اطلاعی از جو موجود وضعیت کارکنانش ندارد؟! بالطبع دارد. این مساله نیازمند یک بازنگری درست نسبت به این اپلیکیشن ها دارد.

بخش بعدی این برنامه طبق روال چهارشنبه ها به مشکلات صنوف مختلف اختصاص دارد؛ این هفته به صنف فروشندگان میوه و سبزی با حضور اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران، پرداخته شد.

کارگر درباره وضعیت بیمه کارگرهای این صنف گفت: کارگرهای این صنف به دو صورت کار میکنند برخی به صورت مقطعی و برخی به صورت دائمی هستند. درصد قابل توجهی از این کارگران بیمه هستند و کسانی که بیمه ندارند یا به صورت فصلی یا مقطعی سر کار می آیند و احتمالا بیمه نشده اند. ما یک سامانه پیامکی داریم و هر ماه دو نوبت مشکلات را به خود صنف ها گوشزد می کنیم.

وی افزود: متاسفانه ما آمار دقیقی از وضعیت بیمه های کارگران نداریم و این مساله باعث شده که بیشتر دقت کنیم و سطح نظارت را بر سطح شهر را طی روزهای آینده اضافه کنیم که نظارت به صورت دقیق تر و منسجم تر انجام شود.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و سبزی تهران خاطرنشان کرد: در شهر تهران 6 هزار واحد صنفی عضو اتحادیه هستند همچنی حدود  600-700 پرونده ده های راکد و در دست اقدام داریم.

وی درباره گلایه میوه فروشان از مالیات زیاد گفت: در روز 100 تلفن در اتحادیه راجع به مالیات ها داریم، میوه فروشانی وجود دارند که با تراکنش های 42 میلیاردی مشمول مالیات 4 میلیاردی هستند. حوزه مالیاتی بدون مشاورت با ما ضریب مالیاتی را 14 درصد مد نظر قرار داد. این در حالیست که کارگران ما سه شیفت کار میکنند و بعضا حتی به خانواده هایشان هم سر نمیزنند از شدت فشار کاری که وجود دارد.

کارگر گفت: 43 سال است که میادین میوه تره بار شهرداری فعالیت غیر قانونی دارند. از نظر قانون این فروشگاه ها جایگاه ندارند. این مراکز کمتر از بقیه میوه فروشی ها و تنها یک درصد مالیات پرداخت کنند و از اتحادیه هیچ مجوزی ندارند.

رسول شجاری، رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران پیشتر مهمان برنامه افق بود و در این برنامه مشکلات این صنف زحمتکش را اعلام کرده بود؛ بدین منظور فرامتن برای پیگیری وضعیت مشکلات مطرح شده در برنامه با وی تماس تلفنی برقرار کرد.

شجاری درباره مساله آتش سوزی که اخیرا در پاساژهای بازار تهران اتفاق افتاده بود و مشکلاتی که برای مالباختگان به وجود آمده بود، گفت: خوشبختانه شخص آقای مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور از منطقه بازدید کردند و دستوراتی را دادند. به حمدالله شرایط گذشته تغییر پیدا کرده است و شرایط به نفع سوخته شدگان تقریبا تغییر پیدا کرده است. مساله دیگری که در برنامه عنوان شد، درباره شهرک صنعتی قرچک و انتقال واحدهای صنفی این صنعت به مناطق مورد نظر اتحادیه بود. آقای مخبر  شهرک صنعتی را مجاب کردند به خواسته هایی که ما قبلا به تفاهمنامه رسیده بودیم و در آنها عدول شده بود را اجرا کنند و الحمدلله در حال اجرا است.  همچنین استاندار تهران و سایر مسئولین مربوطه در جلسه ای که برگزار کردند؛ قرار شد زمینی به مساحت 50 هکتار در اختیار این صنعت قرار داده شود.

 

آخرین اخبار

پخش دومین قسمت «سرداران روستا» در شبکه افق پشت پرده جنبش‌های دانشجویی چیست؟ پخش اولین قسمت از «سرداران روستا» از شبکه افق ۳۶۰ در‌جه دوباره روی آنتن شبکه افق می‌نشیند سرانجام «جنگ سرنوشت» برای اسرائیل چیست؟ پخش مستندهای جدید و متنوع از افق وقتی «مقاومت» تنها مسیر است وقتی کالای فاخر ایرانی متولی ندارد رابطه یبوست و سردردهای میگرنی نگاه به جنگ و صلح در غزه از منظر سیاسی و دینی نهضت ملی مسکن از وعده تا تحقق پیشگیری از سرطان از نگاه حکما پلن B آمریکا برای بعد از جنگ در غزه موشک‌سازی شهید احمدی روشن با شکر و روغن واقعیت داشت؟ رژیم که قبلا در سه جبهه می‌جنگید و حالا توان نبرد با حماس را هم ندارد رایحه ‌درمانی برای ترک سیگار مقاومت مدیون زن فلسطینی است ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق تفاوت مسهل و ملین در طب سنتی آنچه در غزه می‌گذرد فیلم نیست! جریمه سنگین و پرونده قضایی در انتظار واحدهای آلاینده متخلف آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟ قصور دولت‌ها در پیشرفت صنعت گردشگری استان سیستان و بلوچستان این میوه را تازه تازه بو نکنید! ورزشکاران مشهور خارجی که حامی فلسطین‌اند 2 احتمال درباره جنگ غزه؛ اکتفا به تسخیر شمال غزه یا ادامه جنگ آیا اتحادیه‎ها در قبال بیمه کارگردان مسئولیتی دارند؟ یک مولتی ‌ویتامین طبیعی آگاهی شرط لازم داشتن نسل سالم چرا با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهیم؟ مشکلی که مجلس برای حل آن جامعه کارگری را فدا کرد تنفس مصنوعی برای زنده نگه ‌داشتن رژیم صهیونیستی دانشجویان ستاره‌ دار بی واسطه به افق می‌آیند دوگانه دولت‌ها و ملت‌ها در موضوع غزه! روش‌های ساده برای کاهش درد قاعدگی دادخواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری است مشکل مسکن جز با تعریف یک نظام حمایتی حل نمی‌شود آیا مشکل پسماند شمال کشور حل می‌شود؟ رژیم صهیونستی فقط با غزه نمی‌جنگد «دربرابر تاریکی» به افق رسید تاثیر سرنوشت فلسطین بر مسائل استراتژیک جهانی پوشش زنده تحولات و تحلیل جنگ غزه در شبکه افق سیاست منطقه‌ای آمریکا با طوفان الاقصی به چالش کشیده شد مستند‌های ستاره دار در افق تهدید جدی سلامت در صورت خوابیدن با استرس چی کار کنیم تو پاییز مریض نشیم؟ جنگ کریدورها و بقای کشورها بنگاه‌داری بانک‌ها و پشت پرده فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی روایت «غربت فلسطین» در افق

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها