مشاهده خبر

پنج شنبه 8 تیر 1402
رئیس اتحادیه کفش دست‌دوز مدعی شد

شهرداری مانع اصلی ایمن‌سازی کارگاه‌های کفش‌سازی!

رئیس اتحادیه کفش دست‌دوز در برنامه «فرامتن» شبکه افق گفت: متاسفانه ماده صد اولین مانع برای ایمن‌سازی کارگاه های کفش سازی ست و خود شهرداری مانع می شود.

0

در بخش خبرهای خوب و امیدبخش این برنامه به خبرهایی از جمله جلوگیری از بیکار شدن 6 هزار و 500 نفر در البرز با ورود دستگاه قضایی، ساخت و بازسازی 1200 قطعه تخصصی در نیروگاه برق بندرعباس، افتتاح کارخانه ای با ظرفیت تولید 8 هزار تن الیاف پلی استر در گرمسار، تجهیز 2 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی خراسان شمالی به آبیاری نوین، پرداخته شد.

در بخش بعدی این برنامه رسول شجری، رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز، درباره پیگیری مطالبات و مشکلات کفاشان به گفت و گو پرداخت.

رئیس اتحادیه کفش دست دوز گفت: کفش سازی ما قدمت تاریخی دارد ما جزو 10 کشور برتر دنیا در صنعت کفش سازی هستیم. اما متاسفانه اعتماد به نفس تولید کنندگان کفش ایرانی پایین است؛ کفش تولید داخل را با مارک خارجی می فروشند.

شجری در ادامه گفت: سرانه مصرف سالانه کفش در کشور برای هر شخص 3 عدد بود و این عدد به خاطر گرانی به 2 عدد کاهش یافته است. واردات رسمی کفش در کشور وجود ندارد. ما واردات قانونمند مشکلی نداریم و ما امروز در صنعت کفش سازی حرفی برای گفتن داریم.

وی درباره آتش سوزیی که اخیرا در بازار تهران اتفاق افتاد گفت: به دلیل فشردگی محل کارگاه، گرانی و اشتعالی بودن تمام مواد کفش سازی این اتفاق افتاد. شهرداری اعلام میکند که ما به واحدهای غیرایمن و فرسوده اخطاریه دادیم و اعلام کردیم که باید ایمن سازی کنند. اما گله ای که اینجا بوجود می آید این است که آقای شهرداری این حرفها فقط پاک کردن صورت مساله است. شما باید شرایط را فراهم کنید تا واحد صنفی از این شرایط بیرون بیاید.

وی افزود: متاسفانه ماده صد اولین مانع برای ایمن سازی کارگاه های کفش سزی ست و خود شهرداری مانع می شود.

وی درباره ماجرای درخواست مبلغ 300 میلیون آتش نشانی از واحدهای متضرر گفت: آتش نشانی در حادثه از واحدهای متضرر درخواست کرده بود که مبلغ 300 میلیون بابت هزینه ی اطفاء حریق پرداخت کنند؛ در غیر این صورت گواهی و تاییدیه اموالی که در واحد صنفی و منطقه سوخته، داده نمی شود.

شجری در ادامه گفت: ما برای صادرات کفش باید از کشورهایی که صادر کننده هستند تقلید کنیم. برای مثال تولیدکنندگان ترک که در نمایشگاه های ما شرکت می کنند توسط خود دولت ترکیه حمایت می شوند. کشور ترکیه از طریق سفارتش از ما درخواست می کند که 50 درصد هزینه های تولید کننده را میدهد تا موادش را به ایران بیاورد و به فروش برساند. ما همینقدر حمایت هایی را از دولت میخواهیم.

ی خاطرنشان کرد: دولت باید برای بخش صادرات از ما حمایت کند و امکانات را برای ما فراهم کند. تولید کننده نمی تواند بازاریابی کند، این کار به صورت کلان و از طریق خود دولت باید صورت بگیرد. کشورهایی مثل عراق و حوزه خلیج فارس و روسیه مصرف کننده هستند و اگر صادرات به این کشورها صورت بگیرد؛ بسیار برای کشور آورده خواهد داشت.

در بخش میز و فرهنگ اکرم صدیقی کلاته، رئیس حوزه هنری خراسان شمالی، درباره پویش نقالان غدیر گفت و گو کرد.  

وی درباره علت استفاده از نقالی گفت: وقتی پیامبر در غدیر دست حضرت علی را میگیرد و بالا میبرد تصویری را به مخاطب منتقل میکند بهترین قالب برای نشن دادن این تصویر پرده خوانی یا همان نقالی است.

صدیقی کلاته در ادامه گفت: وقتی استان کوچک باشد و بودجه فرهنگی کم باشد، بیشتر خلاق می شویم و دنبال قالب هایی میگردیم که با کمترین هزینه بتوانیم بیشترین بهره بردای و تاثیرگذاری را از آن ها بگیریم.

وی درباره هدف جشنواره و پویش نقالی گفت: هدف از این جشنوراه رقابت نیست. ما در تابستان باشگاه نقالان را در استان شکل می دهیم که برگزیدگان این جشنوراه در شهر خودشان به دانش آموزانی که علاقمند هستند آموزش بدهند و به سطح خودشان برسانند. نوعی همتاپروری صورت بگیرد.

آخرین اخبار

پخش دومین قسمت «سرداران روستا» در شبکه افق پشت پرده جنبش‌های دانشجویی چیست؟ پخش اولین قسمت از «سرداران روستا» از شبکه افق ۳۶۰ در‌جه دوباره روی آنتن شبکه افق می‌نشیند سرانجام «جنگ سرنوشت» برای اسرائیل چیست؟ پخش مستندهای جدید و متنوع از افق وقتی «مقاومت» تنها مسیر است وقتی کالای فاخر ایرانی متولی ندارد رابطه یبوست و سردردهای میگرنی نگاه به جنگ و صلح در غزه از منظر سیاسی و دینی نهضت ملی مسکن از وعده تا تحقق پیشگیری از سرطان از نگاه حکما پلن B آمریکا برای بعد از جنگ در غزه موشک‌سازی شهید احمدی روشن با شکر و روغن واقعیت داشت؟ رژیم که قبلا در سه جبهه می‌جنگید و حالا توان نبرد با حماس را هم ندارد رایحه ‌درمانی برای ترک سیگار مقاومت مدیون زن فلسطینی است ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق تفاوت مسهل و ملین در طب سنتی آنچه در غزه می‌گذرد فیلم نیست! جریمه سنگین و پرونده قضایی در انتظار واحدهای آلاینده متخلف آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟ قصور دولت‌ها در پیشرفت صنعت گردشگری استان سیستان و بلوچستان این میوه را تازه تازه بو نکنید! ورزشکاران مشهور خارجی که حامی فلسطین‌اند 2 احتمال درباره جنگ غزه؛ اکتفا به تسخیر شمال غزه یا ادامه جنگ آیا اتحادیه‎ها در قبال بیمه کارگردان مسئولیتی دارند؟ یک مولتی ‌ویتامین طبیعی آگاهی شرط لازم داشتن نسل سالم چرا با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهیم؟ مشکلی که مجلس برای حل آن جامعه کارگری را فدا کرد تنفس مصنوعی برای زنده نگه ‌داشتن رژیم صهیونیستی دانشجویان ستاره‌ دار بی واسطه به افق می‌آیند دوگانه دولت‌ها و ملت‌ها در موضوع غزه! روش‌های ساده برای کاهش درد قاعدگی دادخواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری است مشکل مسکن جز با تعریف یک نظام حمایتی حل نمی‌شود آیا مشکل پسماند شمال کشور حل می‌شود؟ رژیم صهیونستی فقط با غزه نمی‌جنگد «دربرابر تاریکی» به افق رسید تاثیر سرنوشت فلسطین بر مسائل استراتژیک جهانی پوشش زنده تحولات و تحلیل جنگ غزه در شبکه افق سیاست منطقه‌ای آمریکا با طوفان الاقصی به چالش کشیده شد مستند‌های ستاره دار در افق تهدید جدی سلامت در صورت خوابیدن با استرس چی کار کنیم تو پاییز مریض نشیم؟ جنگ کریدورها و بقای کشورها بنگاه‌داری بانک‌ها و پشت پرده فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی روایت «غربت فلسطین» در افق

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها