مشاهده خبر

یک شنبه 6 خرداد 1403

شهید رئیسی از زبان برادر

ویژه برنامه تلویزیونی «شهید جمهور» یکشنبه شب ششم خردادماه با محوریت زندگی و سوابق شهید آیت‌الله رئیسی روی آنتن زنده شبکه افق رفت.

1

در این برنامه سید علی رئیس‌الساداتی برادر رئیس جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان مهمان حضور داشت؛ او اظهار کرد: مدتی در دستگاه قضایی بودم ولی زمان ریاست برادرم، خودم را بازنشسته کردم و زمانی هم که شهید رئیسی به ریاست جمهوری رسیدم، با وجود پیشنهاداتی که بود ولی هیچ کدام را قبول نکردم و ترجیح دادم مسئولیتی نداشته باشم.

شهید رئیسی با وجود مشغله‌های فراوان هر ماه روضه خانگی داشت

رئیس الساداتی افزود: برادرم با وجود مشغله‌های فراوان نسبت به صله رحم و دید و بازدیدهای خانوادگی اهتمام داشت، ماهی یک بار در منزل خود روضه خانگی داشت و حداقل سالی یک بار جلساتی با بستگان داشت و بدون اینکه کسی مطلع شود، کمک‌های مالی به اقوام نیازمند می‌کرد و این مسئله همیشه استمرار داشت.

به خاطر شهید رئیسی وکالت را کنار گذاشتم

برادر شهید رئیسی خاطرنشان کرد: با توجه به ملاحظات و جایگاهی که برادرم داشت و برای اینکه درآمد معینی داشته باشم، وکالت را کنار گذاشتم چون وکلا در هر پرونده، پول متفاوتی می‌گیرند.

رئیسی از کودکی به حوزه علاقه داشت و از 15 سالگی راهی قم شد

او ادامه داد: برادرم از کودکی به دروس حوزوی علاقمند بود و مادرمان هم همین احساس را داشت و زمینه کار را به واسطه برادر بزرگترمان فراهم کرد تا سید ابراهیم به حوزه برود و مقدمات علوم دینی را در مشهد فرا گرفت و سپس راهی قم و نزد برادرمان رفت.

فعالیت‌های سیاسی آیت‌الله رئیسی از دوره نوجوانی شروع شد

رئیس الساداتی گفت: شهید رئیسی پیش از انقلاب فعالیت‌های سیاسی مختلفی از جمله توزیع اعلامیه‌های امام خمینی(ره) را در قم انجام می‌داد؛ در مشهد هم در جلسات رهبر معظم انقلاب در مسجد کرامت شرکت داشت و کارهای سیاسی‌اش را ادامه داد.

او تصریح کرد: پیروی او از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از همان زمان شروع شد و مأموریت‌هایی را هم از جانب ایشان انجام داد.

روایت چند دهه همراهی شهید رئیسی با رهبر معظم انقلاب

برادر رئیس جمهور شهید کشورمان با بیان اینکه شهید رئیسی در حوزه جزو شاگردان رهبر معظم انقلاب بود گفت: همچنین در دوره ریاست جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای و پیش از آن در مشهد، تحت نظر ایشان در فعالیت‌های سیاسی و مذهبی مشارکت داشت.

شهید رئیسی در جمع فامیل به چه چیزی معروف بود؟

او افزود: برادرم همیشه و در هر جمعی، با تبسم وارد می‌شد و سعی می‌کرد مشکلاتش را به طرف مقابل منتقل نکند؛ صبر هم جزو ویژگی‌های بارز او بود و صبوری او در برابر معضلات زبان‌زد بود به طوری که در عین خستگی ناشی از کار، در برنامه‌های خانوادگی و روضه‌های خانگی شرکت داشت و هیچ وقت از کسی یا چیزی گلایه نمی‌کرد.

تفاوت سفرهای استانی رئیسی با دیگر دولت‌ها چه بود؟

رئیس الساداتی با بیان اینکه سفرهای استانی یکی از جلوه‌های خدمت دولت سیزدهم و شهید رئیسی به مردم بود اینکه با افرادی که دارای مشکلات مختلفی هستند از نزدیک و بی واسطه گفت‌وگو شود هر چند ساختارهای حکومتی وجود دارند و استانداران، فرمانداران و دیگر مسئولان در استان‌ها حضور دارند.

او ادامه داد: تفاوت سفرهای استانی رئیسی با دیگر دولت‌ها این بود که کارها را به صورت قلبی پیش می‌برد چون خودش فقر و محرومیت را درک کرده بود و احساس می‌کرد باید بدون واسطه با مردم حرف بزند و در حد توان برای آنها کار کند.

شهید رئیسی مدیر پشت میزی نبود

رئیس الساداتی گفت: شهید رئیسی مدیر پشت میزی نبود و مردم ملاک عمل او بودند به طوری که از هر ظرفیتی استفاده می‌کرد تا خدمتی در شأن مردم ارائه دهد؛ زمانی که در قوه قضائیه هم بود به همین مسئله اهتمام داشت و تلاش می‌کرد با راه‌اندازی کارخانه‌ها و مقابله با فساد به مردم خدمت کند به همین دلیل سفرهای استانی را از همان زمان در دستور کار قرار داد.

آیا شهید رئیسی «سفارش» هم قبول می‌کرد؟

برادر رئیس جمهور شهید با بیان اینکه او هیچ وقت بر اساس سفارش کاری انجام نمی‌داد عنوان کرد: سید ابراهیم رئیسی ساختاری به وجود آورده بود که مردم به راحتی به مدیران دسترسی داشته باشند و معطل نمانند.

دیپلماسی خارجی تاثیرگذار دولت سیزدهم و نقش شخص رئیسی در آن

او تصریح کرد: دولت سیزدهم دیپلماسی خارجی تاثیرگذاری را در پیش گرفته بود به طوری که توفیقات خوبی را در سطح منطقه به دست آوردیم و عضو پیمان‌های مهمی همچون بریکس و شانگهای شدیم.

رئیس الساداتی گفت: گروه کشورهای اسلامی هم نهاد مهم دیگری است که در مقابل گروه 7 شکل گرفته و با حضور ایران فعالیت چشمگیری داشت؛ سخنرانی شهید رئیسی در عربستان و در حمایت از مقاومت هم ماندگار شده و دست گرفتن قرآن و شهید سلیمانی در سازمان ملل هم اقدام بزرگ شهید رئیسی به شمار می‌رود.

آخرین اخبار

سیاست خارجی جمهوری اسلامی و منافع ملی مردم ایران کشورها برای تامین منافع مردم خود، چگونه فضای مجازی را مدیریت می‌کنند؟ چرا این مقدار ناترازی انرژی داریم؟ مسئولیت‌های محوله رهبر انقلاب به خبرگان در دیدار اخیر چه بود؟ نمایش دموکراسی یا دموکراسی نمایشی؟ ملزومات جنگ روایت‌ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی حقوق بین‌المللی و احترام از آن کشور قوی است گستاخی رژیم صهیونیستی در تعرض به ایران بزرگ توطئه‌های آمریکایی به روایت مجموعه مستند «سفارت کودتا» شبکه افق با مستندهای ویژه مقاومت «ریشه در خون» در آدینه آبان ماه «اراده یک مرد» کره‌ای را در افق ببینید مستند «نبرد امواج»، روایتی از پدافند هوایی ایران با «جهان به افق فلسطین» به پویش شاد بپیوندید «غیبت موجه» با روایتی از دانش آموز شهید مزایده انگشتر سیدحسن نصرالله به نفع مردم لبنان + فیلم افشای دروغ‌های صهیونیستی برای نسل نو مزد خدمت یک خادم کافه مستند به صرف یک فنجان تحلیل «خوبان عالم» روایتی از دو شهید شاهچراغ آیا حماس در معادلات آینده فلسطین نقش خواهد داشت؟ زندگی شهیدِ نخبه «شاه‌چراغ» از قاب افق سیما شبکه افق سیما با روایتی از شهدای شاهچراغ مستند "بهنام 30 سال بعد" روایت زندگی و شهادت بهنام محمدی مقاومت نه یک گروه که یک فرهنگ است روایتی مستند از شهدای غیرایرانی سوریه مستند «شباهنگ» برای اولین بار به آنتن سیما رسید همه چیز درباره کریدور IMEC؛ برنامه ایران چیست؟ «خانه پوچ» برای اولین بار به آنتن افق رسید «زیتون سرخ» از امروز روی آنتن افق سیما رنگ و بوی مقاومت در مستندهای افق روایت مستند یک دفاع تاریخ‌ساز روایت ۲۴ ساعت با «به افق فلسطین» مجموعه مستند «باروت و بیروت» روایتی از نبرد این روزها در ضاحیه آیا حزب‌الله بعد از ترور فرماندهان دچار مشکل خواهد شد؟ «به افق فلسطین» از طوفان الاقصی تا وعده صادق همانندی این روزهای لبنان با تابستان ۱۳۶۰ طوفان الاقصی و موج بیداری دینی در دنیای اسلام نماهنگ «به افق فلسطین» در سالگرد ۷ اکتبر منتشر شد یک سال از تولد «به افق فلسطین» تلویزیون می‌گذرد شبکه افق حضور سردار قاآنی را در برنامه «به افق فلسطین» تکذیب کرد اکران کمپین محیطی «جهان به افق فلسطین» در سطح کشور جنایات رژیم صهیونیستی در مستند «منهای ۷۵» پخش سریال «طلوع فجر» در اولین سالگرد عملیات طوفان الاقصی + تیزر «به افق فلسطین» یک برنامه پر مخاطب شجاعت و درایت تؤامان یک رهبر مستند «وداع با اسلحه» در کافه مستند ۲۴ ساعت به افق فلسطین؛ بزرگداشت سالگرد برنامه‌ای که تاریخ‌ساز شد از قانا تا بیروت روایت پیروزی مقاومت نبردی نهایی برای صهیونیست‌ها و مقاومت

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها