مشاهده خبر

چهار شنبه 18 مرداد 1402

اعمال یداوری ضروری قبل از پیاده‌روی اربعین

یک محقق طب سنتی گفت: کسانی که قصد سفر اربعین دارند، یک ماه وقت دارند که مشکلات زمینه ای در دردهای مفاصل و اندام‌ها بدن را مرتفع کنند. مفهومی در طب سنتی وجود دارد با عنوان تقویت عضو. برای رفع یک سری دردهای بدن می توان از طریق تقویت عضو، استفاده کرد.

0

ويژه برنامه تلویزیونی انارستان یکشنبه با موضوع تدابیر اعمال یداوی قبل از اربعین و با حضور کامران محلوجی، استاد و محقق طب سنتی از شبکه افق سیما پخش شد.

محلوجی درباره توصیه های عمومی برای قبل از سفر اربعین گفت: کسانی که قصد سفر اربعین دارند، یک ماه وقت دارند که مشکلات زمینه ای در دردهای مفاصل و اندام‌ها بدن را مرتفع کنند. مفهومی در طب سنتی وجود دارد با عنوان تقویت عضو. برای رفع یک سری دردهای بدن می توان از طریق تقویت عضو، استفاده کرد.

وی درباره ناراحتی زانو و برطرف کردن آن گفت: کسانی که ناراحتی زانو دارند، وقتی به سفر می روند و پیاده‌روی می‌کنند، دچار التهاب می شوند. کار ساده‌ای که می‌توانند از الان انجام بدهند، تقویت مفصل زانو با روغن سیاهدانه است. هر روز پنج دقیقه شب قبل از خواب مدام زانو رو با این روغن ماساژ بدهند. برای زانو جهت انجام ماساژ، فرقی نمی‌کند.

کسانی که مشکل ضعف ماهیچه اطراف زانو دارند هم با استفاده از روغن گردو و روغن خراطی با مقدار نصف به نصف، در اطراف ماهیچه روغن مالی کنند این کار در عرض یک ماه به تقویت ماهیچه و بالاتر رفتن حجم ماهیچه بسیار کمک می‌کند.

وی افزود: حداقل روزانه یک ساعت تا یک ساعت و نیم قبل از اربعین، تمرین پیاده روی را انجام بدهند.

وی درباره مشکلات و دردهای مچ پا گفت: ما ضمادهای مختلفی برای مچ پا داریم. وقتی داریدبه سفر اربعین می روید حتم یک جعبه کمک‌های طب سنتی همراه داشته باشید. معمولا برای ضرب دیدگی در ناحیه مچ پا توصیه می شود مقداری زردچوبه با روغن بابونه یا سیاهدانه به صورت مخلوط درست کنند و چند نوبت آن را روی مچ پا قرار دهند. در همان روز اول ورم و التهاب را می کشد و عصو را تقویت می کند.

همچنین اگر اطراف قوزک پا دچار کیست است، در این یک ماه هر روز مقداری روغن سیاهدانه را به قوزک پا بمالید و بعد از چند روز متوجه می شوید که آرام آرام، حجم کیست ها بسیار کم می‌شود.

محلوجی درباره راهکار از بین بردن تاول‌های پا در حین پیاده روی گفت:  یک راهکار ساده سنتی وجود دارد، که همه ما از مادربزرگ‌هامون آن را شنیده‌ایم و به شدت استفاده می‌شود. یک سوزن را داغ کنند و به آن نخ وصل کنند و سوزن را آرام با نخ از عرض داخل تاول بکشند و نخ را قطع کنند. این نخ آرام آرام آب داخل تاول را می کشد و مانند فتیله عمل می‌کند و بعد از اینکه گوشت چسبید آرام نخ را بکشند. این کار یکی از کاربردی ترین راهکارها است و نتیجه‌ا‌ش انکار ناپذیر است.

وی افزود: همینطور برای جلوگیری از تاول زدن،  قبل ازسفر حتما حنا استفاده کنند. حنا را به کف پا بزنند و توصیه شده است بالاتر تا مچ تا زیر زانو آن را امتداد بدهند. اینکار استحکام بیشتری به پوست می‌دهد و باعث می شود پوست کم‌تر تاول بزند.

محلوجی درباره استفاده از کوله پشتی و نحوه قرار گرفتن آن گفت: برای استفاده از کوله‌پشتی چند پیشنهاد داریم، استفاده از کیف های دارای چرخ خیلی بهتر است، حتما از عرق گیر بسیار نازک زیر لباس استفاده کنند. و حتما پارچه‌ای و نخی باشد. جای کوله را مرتب عوض کنند، دو سه ساعتی روی پشت قرار بگیرد و بعد از آن به سمت جلو انداخته شود. جوراب های پلاستیکی استفاده نکنند و حتما لباس های زیر نخی استفاده کنند.

وی درباره دردهای ناحیه لگن گفت: علت های متنوعی در دردهای لگن وجود دارد، برای بهبود دردهای مزمن که مشکل جدی ندارد از تقویت عضو و روغن مالی استفاده کنند. روغن سیاهدانه به تمام مفصل و اطراف کشاله ران و داخل ران مالیده شود تا رطوبت موجود خارج شود. حتما بعد از روغن مالی شلوار بپوشند و تاصبحاین روغن روی این ناحیه بماند. تا آرام آرام رطوبت از این ناحیه کشیده شود‌.

این محقق طب سنتی درباره برطرف کردن دردهای ناحیه کمر گفت: باز هم باید تقویت عضو صورت بگیرد. فرد بخوابد و سر تاسر کل منطقه پشت روغن مالی شود. حداقل هفته‌ای یک بار بادکش استفاده کنند تا گردش خون در این ناحیه بیشتر شود و گرفتگی ها به صورت زیادی برطرف شود.

وی در پایان گفت: بهتر است از درهم خوری و خوردن غذاهای سنگین و غلیظ استفاده نشود اما اگر نتوانستند جلوی نفسشان را بگیرند حتما دستگاه گوارش را تقویت کنند. کل دستگاه گوارش را در جهت عقربه های ساعت با روغن سیاهدانه روغن مالی کنند و سر معده و زیر دنده‌ها را با شصت ماساژ بدهند.

آخرین اخبار

موشک‌سازی شهید احمدی روشن با شکر و روغن واقعیت داشت؟ رژیم که قبلا در سه جبهه می‌جنگید و حالا توان نبرد با حماس را هم ندارد رایحه ‌درمانی برای ترک سیگار مقاومت مدیون زن فلسطینی است ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق تفاوت مسهل و ملین در طب سنتی آنچه در غزه می‌گذرد فیلم نیست! جریمه سنگین و پرونده قضایی در انتظار واحدهای آلاینده متخلف آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟ قصور دولت‌ها در پیشرفت صنعت گردشگری استان سیستان و بلوچستان این میوه را تازه تازه بو نکنید! ورزشکاران مشهور خارجی که حامی فلسطین‌اند 2 احتمال درباره جنگ غزه؛ اکتفا به تسخیر شمال غزه یا ادامه جنگ آیا اتحادیه‎ها در قبال بیمه کارگردان مسئولیتی دارند؟ یک مولتی ‌ویتامین طبیعی آگاهی شرط لازم داشتن نسل سالم چرا با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهیم؟ مشکلی که مجلس برای حل آن جامعه کارگری را فدا کرد تنفس مصنوعی برای زنده نگه ‌داشتن رژیم صهیونیستی دانشجویان ستاره‌ دار بی واسطه به افق می‌آیند دوگانه دولت‌ها و ملت‌ها در موضوع غزه! روش‌های ساده برای کاهش درد قاعدگی دادخواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری است مشکل مسکن جز با تعریف یک نظام حمایتی حل نمی‌شود آیا مشکل پسماند شمال کشور حل می‌شود؟ رژیم صهیونستی فقط با غزه نمی‌جنگد «دربرابر تاریکی» به افق رسید تاثیر سرنوشت فلسطین بر مسائل استراتژیک جهانی پوشش زنده تحولات و تحلیل جنگ غزه در شبکه افق سیاست منطقه‌ای آمریکا با طوفان الاقصی به چالش کشیده شد مستند‌های ستاره دار در افق تهدید جدی سلامت در صورت خوابیدن با استرس چی کار کنیم تو پاییز مریض نشیم؟ جنگ کریدورها و بقای کشورها بنگاه‌داری بانک‌ها و پشت پرده فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی روایت «غربت فلسطین» در افق جنگ غزه، مقدمه فروپاشی رژیم صهیونیستی است مستندهای آدینه این هفته افق پلتفرم‌های قدیمی خودرو در ایران سود ده هستند! پیشنهاد «ابتکار» برای مقابله جهانی با رژیم صهیونیستی آیا پارکینسون درمان می‌شود؟ کواکبیان: دفاع از فلسطین وظیفه همه کشورهای اسلامی است قانون مالیات بر خانه‌های خالی و آمارهای متناقض بررسی سیاست دوگانه انگلیس در برابر فلسطین آیا ارائه تسهیلات به افراد زیر مجموعه بانک‌ها قانونی است؟ آرتروز و ارتباط آن با اختلال داخلی بدن سقوط صهیونیست‌ها از ابتدای درگیری شروع شد خوراک طیب چه نوع غذایی است؟ جنگ کثیف؛ تنها دستاورد رژیم صهیونسیتی

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها