در بخش نخست برنامه، به آخرین اخبار خوب که در رسانه های کشور منتشر شده بود، پرداخته شد. از جمله این اخبار می توان به طراحی سامانه بومی تنظیم هوشمند برنامه های قطاری راه آهن، رونمایی از سامانه شبیه ساز مراقبت پرواز و خودکفایی 99 درصدی در تعمیرات هواپیما اشاره کرد.
در بخش گفت و گوی برنامه سجاد لطفی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس شورای فرهنگ عمومی کشور مهمان این برنامه بود.
وی درباره اینکه آیا راهکار یا الگویی برای کنترل مد و لباس های موجود در بازار وجود دارد، گفت: ما راهکاری اندیشیدیم که بر مساله پوشاک بیرونی مانند پالتو، مانتو شلوار و غیره موثرساز باشد و آن اجرایی سازی دستور العمل شناسه یکپارچه مد و لباس ایران یا اصطلاحا شیما است.
لطفی درباره وجود الگو و چارچوبی برای طراحان لباس گفت: کارگروه ساماندهی مد و لباس ماموریتش از سال 86 و 87 ایجاد یک الگو و چارچوب برای این مساله بوده است. بر این اساس ما سال گذشته سامانه ای راه اندازی کردیم که طراحان لباس در آن ثبت نام کنند. در حال حاضر حدود 700 نفر طراح و حدود 100 کارت عضویت در این سامانه صادر شده است.
وی افزود: بعد از راه اندازی این سامانه، لازمه شرکت در نمایشگاه ها و ایونت های طراحی لباس و صدور مجوز موسسات تک منظوره مد لباس دارا بودن این کارت است. قابلیت های زیادی برای این کارت طراحی کردیم که شخص با این کارت خود را به عنوان طراح لباس معرفی کند.
در ادامه گفت و گو غلامعلی مهدوی ، دبیر هیات عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور مهمان برنامه بود، وی درباره وجود اتحادیه یا نظارت بر طراحان کشور گفت: برابر مصوبات شورای عالی فرهنگی و قانون مشاوره مد ولباس قرار بود تشکلی برای طراحان ایجاد شود. ما در وزارت صنعت، معدن تجارت اول برای صنف رسته طراحی کد ایسیک را پیش بینی کردیم و ضوابط آن را نوشتیم و به کل اتحادیه های کشور اعلام کردیم تا برای متقاضیان پروانه صادر شود. در صورت به حدنصاب رسیدن تعداد متقاضیان، برای این افراد اتحادیه صنف طراحان کشور ایجاد می شود.
لطفی در ادامه گفت: بهترین همکاری که با ما صورت گرفته است، همکاری با وزارت سمت و سپس صدا و سیما ست. متاسفانه نماینده آموزش و پرورش در جلسات کارگروه شرکت نمی کند و ضعیف ترین همکاری را در بین دستگاه های مختلف دارد .
در بخش گفت و گوی فرهنگ و هنر، نویسنده کتاب «من محافظ حاج قاسمم» هاجر پورواحد مهمان برنامه بود.
پور واحد درباره ماجرای نوشتن کتاب «من محافظ حاج قاسمم» زندگینامه شهید وحید زمانی نیا گفت: من شبی خواب همسر شهیدم را دیدم و او به من گفت که تو باید کتاب شهید زمان را بنویسی. من گفتم شهید زمان که حاج قاسم است و نیروی قدس این کتاب را به من نمی دهد. تا اینکه دوباره از نیروی قدس با من تماس گرفته شد و سفارش نوشتن زندگینامه شهید وحید زمانی نیا را به من دادند. من متوجه شدم که منظور همسرم شهید زمانی نیا بوده است.
وی درباره علت انتخاب این عنوان برای کتاب گفت: در جریان مصاحبه با همسر شهید زمانی، به من گفت که همسرم به من گفته بود که من مدافع حرمم و من محافظ شهید قاسم سلیمانی هستم و من باید پا به پای او و همراه او باشم. به همین دلیل پس از مشورت، این عنوان را برای نام کتاب انتخاب کردم.