مشاهده خبر

چهار شنبه 15 شهریور 1402

نگاه جنسیتی در مناصب مدیریتی وزارتخانه‌ها باید برداشته شود

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: در وزارتخانه ها میزان حضور زنان در مناصب مدیریتی بسیار کم است. من معتقدم که از افراد متخصص بودن نگاه به جنسیت باید استفاده کرد و بسیاری از بانوان ایرانی توانمندی های خیلی خوب دارند که باید از آنها استفاده شود.

0

برنامه فرامتن با موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز دوشنبه از شبکه افق پخش شد.

بخش میز فرهنگ و هنر این برنامه به معرفی اپلیکیشن «فانوس» اختصاص داشت و مقداد احمدی، مدیر برنامه کاربردی فانوس مهمان این بخش بود.

احمدی گفت: فانوس سکو و اپلیکیشنی است که در آن کسانی که هر توانمندی یا تخصصی دارند و می خواهند به صورت خادم خارج از موکب ها خدمت کنند را به اشخاص نیازمند به آن خدمت وصل می کند. در ایران در کشورهای مرزی اشخاص زیادی هستند که می خواهند از زائرانی که در مسیر هستند، پذیرایی کنند یا در حوزه ها ی مختلف ارائه خدمت کنند؛ این برنامه به آنها این دسترسی را می دهد که با زوار مرتبط شوند و خدماتشان را ارائه بدهند. این اپلیکیشن هم در کشور و هم در عراق فعال است و بر هر دو پلتفرم اندروید و اپل قابل اجرا است.

وی افزود: یکی دیگر از سرویس هایی که امسال به این برنامه اضافه کردیم این است که فرد می تواند مکان و موقعیت کنونی خود را با لیست مخاطبین دفترچه تلفن همراه به اشتراک بگذارد. در حال حاضر 20 هزار نفر این برنامه را نصب کردند و 3 هزار نفر اعلام آمادگی خدمت کردند و تقریبا 1500 نفر خدمت گرفتند.

در بخش خبرهای خوب و امیدبخش به خبرهای خوب 24 ساعت گذشته در میهن اسلامی ایران پرداخته شد که از جمله آن‌ها می‌توان به این خبرها اشاره کرد: ساخت اولین سانترفیوژ روغن ایرانی در نیروگاه بندرعباس،تولید و به کارگیری کنتور قرائت از راه دور ایران ساخت،اختراع کامپوزیت متوقف کننده خونریزی در بوشهر، صدور فوری گذر مرزی برای تردد اتباع مقیم ایران.

بخش بعدی برنامه به موضوع زنان و خانواده اختصاص داشت و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور به عنوان مهمان برنامه در این باره گفت و گو کرد.

خزعلی گفت: سیاست هایی که تا به امروز مصوب شده، جدی گرفته نشده و قوانین با واقعیت ها و شرایط موجود و با بودجه دولت و با امکانت که دولت می توانسته به عنوان پشتیبان برای خانواده باشد، هماهنگ نبوده است. قانون تسهیلات ازدواج بخش کمی ازآن اجرایی شد ولی خیلی از قوانین آن مغفول ماند و امکان اجرا نداشت. همچنین بسیاری از قوانینی که در مساله جوانی جمعیت می بینیم دو سال است که بلاغ شده اما چند درصد از آن قوانین اجرایی شده است.

وی درباره 6 برنامه گذشته دولت گفت: نقدهایی به برنامه های گذشته وارد است و بیشتر نقد به اجرای آن وارد است برنامه ایی که 30 درصد آن اجرا شده است نشان می دهد که این برنامه بلندپروازانه بوده و انطباقی با شرایط و واقعیت های جامعه نداشته یا اینکه مدیران آنگونه که باید اهتمامی به اجرای آن نداشته اند. مثلا اعطای زمین رایگان به خانواده های 4 فرزندی امکان پذیر نیست. ما این تسهیلات را برای خانواده هایی که صاحب چهارقولو می شوند در نظر گرفته بودیم و تعدادشان کم بود بنابراین اجرای آن هم ممکن بود. اما دادن زمین به خانواده های چهارفرزندی عملا امکانپذیر نیست چون تعداد این خانواده ها زیاد است.

در برنامه هفتم در بخش جمعیت زنان و خانواده تا حد الامکان سعی شد که برنامه ها و قوانین و احکامی وضع شود که قابلیت اجرا داشته باشد، بحث هایی چون جامعه  آماری زنان، شغل انعطافی زنان ، بخش هایی که به جمعیت کمک می کند و از فرزندآوری حمایت می کند بحث های ناباروری که برای درمان و چاره جویی آن پشتیبانی شده است را در این برنامه گنجانده ایم.

وی درباره دخالت دولت در ازدواج جوانان گفت: دخالت اقتصادی دولت در امر ازدواج جوانان و برای حمایت قطعا خوب خواهد بود کما اینکه باید رویکردهای فرهنگی اجرایی هم به قوانین ازدواج اضافه شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: متاسفانه در وزارت ها میزان حضور زنان در مناصب مدیریتی بسیار کم است. من معتقدم که از افراد متخصص بودن نگاه به جنسیت باید استفاده کرد و بسیاری از بانوان ایرانی توانمندی های خیلی خوب دارند که باید از آنها استفاده شود ضمن اینکه اهمیت خانواده را نیز در این مساله لحاظ کنیم. تمام قوانین ما برای حفظ خانواده و جایگاه آن باید خانواده محور باشد.

خزعلی درباره اصلاح برخی از عادات فرهنگی در امر ازدواج گفت: باید پویش نه به دیدن جهیزیه در زمینه ازدواج آسان راه اندازی شود، سرکشی و چشم و هم چشمی خلاف آداب اسلامی است و پیشرفت در مدارج علمی نباید موجب تکبر طرفین برای ازدواج شود.

آخرین اخبار

برای تاریخ، نگاهی به تاریخچه عملیات‌های دفاع مقدس بازخوانی تاریخ معاصر عراق در مستند «عراق نابودی یک ملت» پوکی استخوان، بیماری قرن سلاح‌های شناختی کشنده‌تر از سلاح جنگی تعدد مراکز تصمیم‌گیری و سردرگمی در سیاست‌گذاری علمی رشد صنعت نوشت‌افزارهای ایرانی در رقابت با محصول خارجی آرامش ذهن کودکان در طب سنتی فرار به سمت نجات! با خشکی پوست در پاییز چه کنیم؟ مشکلات دارو همچنان گریبان‌گیر کشور دستِ پُر ایران در دیپلماسی عمومی رخدادی فرامتن در شبکه افق «جان وطن» در شبکه افق/ حال و هوای دفاع مقدس در مستندها روایت عجیب و غریب فیلم‌های هالیوودی از پیامبران آخرالزمان در بازی‌های ویدیویی دروغ‌پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چه بلایی سر ما می‌آورد؟ اختناق رحم؛ ترسناک ولی با درمانی ساده نگاه نادرست به ایمنی در ایران وارونه‌نمایی سفر رییس جمهور به نیویورک تراژدی 40 ساله یک ملت و کشور یک پرده از سینمای جنگ در شبکه افق خاطرات مدیرکل در مستندی از شبکه افق طرح پزشک خانواده از آغاز تاکنون درمان نازایی با طب سنتی گفتمان سلطنت طلب در ایران جایگاهی ندارد فرهنگستان برای زبان فارسی چه کرده است؟ یائسگی زودرس در بانوان و تدبیر طب سنتی تدابیر طب سنتی برای درمان ناتوانی قوای جنسی «سوران» به افق می‌آید بررسی نهضت احیای واحدهای اقتصادی در «عیار» شبکه افق لاستیک هم کالای سرمایه‌ای شد! اروپایی‌های همیشه بد عهد یاد شهدای حرم شاه چراغ در مستندهای شبکه افق/ باکس‌های مستند افق رنگ و بوی دفاع مقدس می‌‎گیرند تدبیر رهبری محاسبه طراحان اغتشاش را بر هم زد درمان دردهای عضلانی با طب سنتی از نهضت سوادآموزی تا پزشکی! چرا روایت‌ رسانه‌های ضدایرانی باورپذیر می‌شود؟! اهمیت مراقبت از پوست در طب سنتی داستان «ولایت عشق» در افق بیمه‌ای رایگان یا با حداقل قیمت برای همه ایرانی‌ها همراه با شبکه افق به دنبال «گمشده‌ای که پیدا بود» تصویرسازی «قطعه‌ای از بهشت» در شبکه افق «قرار روز شانزدهم» با مردی که حلب آزادی‌اش را مدیون اوست نگاهی متفاوت به جنگ در مستند «سیزده پنجاه و نه» ورزش، بهترین تدبیر برای سلامت انسان وظیفه برخی بانک‌ها تعطیل کردن واحدهای صنعتی است! بررسی چرایی کاهش عرضه و رکود مسکن در تهران انرژی‌زاها مخل زندگی زناشویی و باروری! جریمه‌های دیرکرد تسهیلات بانکی کجا می‌رود؟ درگیری ارمنستان – آذربایجان به ضرر ایران است!

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها