مشاهده خبر

سه شنبه 27 تیر 1402
انارستان

توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین

یک متخصص طب سنتی در برنامه انارستان، توصیه‌های مهمی برای کسانی داشت که قصد شرکت در پیاده‌روی اربعین امسال را دارند.

1

برنامه انارستان روزهای دوشنبه طبق روال هر هفته به سوالات بینندگان اختصاص داشت و در این هفته دکتر مژگان تن‌ساز، پزشک و متخصص طب سنتی به سوالات پرتکرار پاسخ داد.

وی درباره معده درد گفت: کسی که علائم گوارشی دارد باید پرهیز جدی غذایی بشود یعنی از خوردن هر غذایی که نفاخ، غلیظ و هضم آن سخت است، پرهیز کند. سبزیجات استفاده نشود، سیر و پیاز خام، تره، تربچه، فلفل دلمه ای و غیره نخورد. همچنین از خوردن سرخ کردنی ها،حبوبات غذاها و میوه های سرد و تر مثل خیار و ماست و غیره بپرهیزد. اما این فرد چه بخورد؟ رژیم غذایی ساده از غذاهایی که هضم ساده دارند، مثلا برای صبحانه از خوردن تخم مرغ و پنیر بپرهیزد و از نان سنگک برشته شده و مرباهایی که باعث تقویت سیستم گوارش می شوند مانند سیب، بالنگ و به استفاده کند.

برای ناهار و شام می تواند از کمی جوجه، چنجه به همراه برنج ایرانی پخته شده ترکیب شده با گشنیز، زیره، شوید و غیره یا مرغ آب پز و گوشت آب پز با آب کم میل کند. برای میان وعده ها از میوه پخته شده با شیره انگور یا شکر قهوه ای و از خشک بارهایی مثل بادام فندق و مویز در هفته اول استفاده بکند.

وی در پاسخ به سوالی درباره درد و عارضه ورم پا بعد از پیاده روی گفت: طبیعی است که هر رنجی برای بدن به وجود می آید یک عارضه ای داشته باشد. برای رفع این عارضه استراحت کافی داشته باشد و برای ورم های سطحی یکی از ساده ترین راه ها استفاده از ضماد حنا یا مورد با روغن زیتون به صورت خمیر و به مدت چند ساعت روی پاها است.

این پزشک درباره آمادگی های لازم برای پیاده روی اربعین گفت: باید بدن را برای پیاده روی آماده سازی کرد، غذاهای سنگین نباید خورده شود تا مانع بروز بیماری حین پیاده روی و بعد از آن شود، از ضماد حنا و یا مورد با روغن زیتون قبل از رفتن به اربعین روی پاها استفاده کرد تا قدرت تحمل پوست برای این پیاده روی بیشتر شود و دچار ورم نشود. حتما از کفش مناسب استفاده شود، از غذاهای سنگین استفاده نشود . هضم در گرما به شدت ضعیف می شود و پیاده روی در گرما و خواب نادرست باعث بروز التهاب های متفاوت در بدن و مفاصل و سوء هاضمه می شود بنابراین قبل از رفتن باید بدن را با غذاهای کم و راحت الهضم عادت داد.

تن ساز درباره تدابیر دوره بارداری و ویار گفت: همانطور که همیشه گفته ایم باید تدابیر بارداری پند ماه پیش از بارداری انجام شود و دستگاه گوارش پاک سازی شود تا شدت ویار کم تر شود . اما به هر حال حین بارداری باید غذاهای سالم تر خورد و از غذاهای غلیط پرهیز کرد. اگر خانم باردار لینت مزاج ندارد باید برای یبوست فکری بکند چون دفع ماده زائد از آنجا صورت می گیرد. همچنین از غذاها و میوه های تقویت کننده دستگاه گوارش استفاده کند. بعد از غذا از رب به استفاده کند و همچنین شربت به و لیمو میل کند. برای کم کردن ویار بارداری رژیم 24 ساعته ما همیشه توصیه میکنیم . این رژیم به این صورت است که خانم باردار بعد از خوردن صبحانه هر 2 ساعت یکبار از کباب کوبیده گوسفندی با سماق فراوان بدون نان و برنج میل کند. این رژیم باعث تقویت دستگاه گوارش و معده می شود و تا حد زیادی علائم ویار بارداری افت پیدا میکند. اگر عود کرد دوباره این رژیم را انجام بدهد.

این متخصص طب سنتی در پاسخ به سوالی درباره افزایش سایز کبدگفت: تجمع چربی در سلول های کبدی به دلیل وجود بیش از اندازه مواد غذایی در داخل خون است که از خود قند شروع می شود؛ گلوکز خون زیاد می شود و در داخل سلولها وارد می شود و ذخیره می شود و بعد تبدیل به متابولیسم های دیگری می شود و باعث تجمع چربی در کبد و در نتیجه بزرگتر شدن آن می شود. منشا اولیه این عارضه بدخوری و در هم خوری است و تنها راه حل آن نخوردن است و باید گرسنگی صادق اتفاق بیوفتد.

تن ساز درباره سوزن سوزن شدن کف پا گفت: حسن داغ شدن کف پا، یا سرد شدن دست و پا و سوزن سوزن شدن آن همگی نمودهای اختلالات خونرسانی هستند، وقتی قلب ضعیف باشد یا عروق تنگ باشند یا ماده داخل خون غلیظ است هر سه این ها باعث می شود اختلال خونرسانی ایجاد شود. ساده ترین راه برای رفع این عارضه قراردادن پاها در آب داغ 42 درجه به اضافه یک قاشق چایخوری نمک به مدت 15 دقیقه است و روی پاها با پارچه یا ملحفه پوشانده شود. این کار باعث انبساط عروقی و خونرسانی نه تنها کف پا بلکه به کف دست می شود. این کار روزی یکبار انجام شود . خانم ها در دوران عادت ماهانه این کار را انجام ندهند. اگر شخص دچار سرگیجه شد نباید آن را تکرار کند و حتما به پزشک مراجعه کند.

آخرین اخبار

نهضت ملی مسکن از وعده تا تحقق پیشگیری از سرطان از نگاه حکما موشک‌سازی شهید احمدی روشن با شکر و روغن واقعیت داشت؟ رژیم که قبلا در سه جبهه می‌جنگید و حالا توان نبرد با حماس را هم ندارد رایحه ‌درمانی برای ترک سیگار مقاومت مدیون زن فلسطینی است ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق تفاوت مسهل و ملین در طب سنتی آنچه در غزه می‌گذرد فیلم نیست! جریمه سنگین و پرونده قضایی در انتظار واحدهای آلاینده متخلف آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟ قصور دولت‌ها در پیشرفت صنعت گردشگری استان سیستان و بلوچستان این میوه را تازه تازه بو نکنید! ورزشکاران مشهور خارجی که حامی فلسطین‌اند 2 احتمال درباره جنگ غزه؛ اکتفا به تسخیر شمال غزه یا ادامه جنگ آیا اتحادیه‎ها در قبال بیمه کارگردان مسئولیتی دارند؟ یک مولتی ‌ویتامین طبیعی آگاهی شرط لازم داشتن نسل سالم چرا با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهیم؟ مشکلی که مجلس برای حل آن جامعه کارگری را فدا کرد تنفس مصنوعی برای زنده نگه ‌داشتن رژیم صهیونیستی دانشجویان ستاره‌ دار بی واسطه به افق می‌آیند دوگانه دولت‌ها و ملت‌ها در موضوع غزه! روش‌های ساده برای کاهش درد قاعدگی دادخواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری است مشکل مسکن جز با تعریف یک نظام حمایتی حل نمی‌شود آیا مشکل پسماند شمال کشور حل می‌شود؟ رژیم صهیونستی فقط با غزه نمی‌جنگد «دربرابر تاریکی» به افق رسید تاثیر سرنوشت فلسطین بر مسائل استراتژیک جهانی پوشش زنده تحولات و تحلیل جنگ غزه در شبکه افق سیاست منطقه‌ای آمریکا با طوفان الاقصی به چالش کشیده شد مستند‌های ستاره دار در افق تهدید جدی سلامت در صورت خوابیدن با استرس چی کار کنیم تو پاییز مریض نشیم؟ جنگ کریدورها و بقای کشورها بنگاه‌داری بانک‌ها و پشت پرده فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی روایت «غربت فلسطین» در افق جنگ غزه، مقدمه فروپاشی رژیم صهیونیستی است مستندهای آدینه این هفته افق پلتفرم‌های قدیمی خودرو در ایران سود ده هستند! پیشنهاد «ابتکار» برای مقابله جهانی با رژیم صهیونیستی آیا پارکینسون درمان می‌شود؟ کواکبیان: دفاع از فلسطین وظیفه همه کشورهای اسلامی است قانون مالیات بر خانه‌های خالی و آمارهای متناقض بررسی سیاست دوگانه انگلیس در برابر فلسطین آیا ارائه تسهیلات به افراد زیر مجموعه بانک‌ها قانونی است؟ آرتروز و ارتباط آن با اختلال داخلی بدن سقوط صهیونیست‌ها از ابتدای درگیری شروع شد

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها