ابتدای این برنامه با پوشش اخبار جعلی منتشر شده درباره ایران آغاز شد. در این بخش به خبری جعلی درباره برخورد تند با هنجارشکنان حجاب توسط یکی از مسئولان که از سوی شبکه معاند ایران اینترنشنال پوشش داده شده بود، اشاره شد.
یکی دیگر از اخبار جعلی که در این برنامه مورد بررسی قرار گرفت، خبر واردات گوشت و مرغ آلوده از بلاروس بود.
خبر حذف ارز ترجیحی یکی دیگر از اخبار جعلی بود که بر روی بورس تاثیر داشت و پس از آن با تکذیبیه دولت، بورس به حالت عادی درآمد.
در همین راستا با حمیدرضا تینای تهرانی، رئیس اداره روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار گفتگوی مفصلی انجام شد.
تینای تهرانی عنوان کرد: چنین نامه نگاریهایی در کشور انجام میشود و معمول و مرسوم است ولی مساله این است که این اتفاق تاثیر مستقیم روی تحلیل سهامداران و پیش بینی بازار دارد، این موارد باید در سطوح مدیریتی کلان کشور دروازهبانی شده و در سطح رسانه و به این شکل مطرح نشود.
بخش دیگری از این برنامه به رصد خط خبری رسانههای معاند اختصاص داشت که به صورت مشخص درباره وضعیت مرزهای شرقی ایران و درگیریهای ایجاد شده با طالبان بود.
این رسانهها با ادعای این موضوع که ایران به دنبال آن است تا با فشار نظامی به اهداف خود دست یابد، نوشتهند که نیروهای طالبان و مرزبانان ایران در منطقه مرزی نیمروز با یکدیگر درگیری شدید داشتند.
از دیگر خط های خبری این رسانهها میتوان به طرح ادعای کاهش اسلامگرایی در غرب با تعطیلی فعالیتهای مرکز اسلامی فرانکفورت اشاره کرد. همچنین اعتراضهای کارگری در ایران از جمله مواردی بود که این رسانهها سعی در خطدهی به مخاطبان خود بودند.
بخش شبهه این برنامه نیز به موضوع جمعیت و شبهات مربوط به آن اشاره داشت. مهمان تلفنی این برنامه علی گودرزی، دبیر جایزه ملی جوانی جمعیت و همکار دبیرخانه ستاد ملی جمعیت بود که درباره کاهش میل به فرزندآوری خانوادههای ایرانی توضیحاتی ارائه کرد.
گودرزی با تاکید بر نادرستی شایعه کاهش میل خانوادههای ایرانی و تأکید رسانههای معاند بر این موضوع، گفت: با توجه به آمار و ارقام موجود و بررسیهای انجام شده در سال 97 در مناطق شهری، هر خانم ایرانی خواستار داشتن دو یا سه فرزند است.
مهمان دیگر این برنامه، محمد اسماعیل اکبری، کارشناس جمعیت بود که با اشاره به سیاست کاهش جمعیت از 70 سال گذشته توسط فراماسونرها و داعیهداران نظم نوین جهانی در دنیا تأکید کرد: متاسفانه پس از انقلاب، مدیران و مسئولان نظام نیز این سیاست را به بدترین شکل ممکن ادامه دادند.
این کارشناس جمعیت افزود: متاسفانه سازمانهای دولتی جمهوری به دروغ اعلام میکنند که وضعیت جمعیت ایران، وضعیت مطلوبی است.
اکبری خاطرنشان کرد: سیاستهای کاهش جمعیت در خارج از کشور طراحی و در داخل به خوبی اجرا شد.