مشاهده خبر

دو شنبه 20 آذر 1402

آیا قانون تسهیل مجوز کسب و کار، امضای طلایی را باطل کرد؟

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون برای تسهیل کسب و کار ایجاد شده است البته ممکن است در جاهایی تعارض منافع وجود داشته باشد. به همین دلیل همه دستگاه‌ها برای همکاری حاضر نشدند، در بسیاری از مواقع ناخواسته به سمت قوانین و مقرراتی میرویم که ممکن است نیاز به امضای طلایی داشته باشیم.

0

برنامه فرامتن با موضوعات فرهنگی و اجتماعی روز یک‌شنبه از شبکه افق پخش شد.

در بخش میز فرهنگ و هنر به موضوع نخستین کنگره ملی فعالین خواهر کانون‌های فرهنگی هنری کشور و با حضور حجت الاسلام کمال الدین خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری کشور به عنوان مهمان برنامه پرداخته شد.

وی گفت: براساس فرمایشات رهبر انقلاب تحت عنوان الگوی سوم، نیاز بود که ما در عرصه گفتمان سازی و در عرصه تبلیغ، هم مسجد هم محلات، افرادی شاخصی را از زنان موثر در عرصه‌های مختلف گفتمانی موضوع زن داشته باشیم که کنار هم باشند و آموزش ببینند و شبکه بزرگی ایجاد بکنند و یک یگان عملیاتی در این جبهه ایجاد کنند.

خداداده گفت: کانون‌های تخصصی کانون‌های گفتمانی هستند و روی موضوع اصالت داشتن زن تمرکز دارند و کاری به امورات عمومی و کارهای فرهنگی ندارد.  موضوع اصلی این کانون‌ها تربیت دختر در تراز جمهوری اسلامی و جبهه انقلاب اسلامی است و یک محلی برای حضور دختران در مسجد و محل خودشان باشد‌. مباحث سبک زندگی، زیست عفیفانه و غیره در این کانون‌ها دنبال می‌شود.

در بخش بعدی این برنامه به موضوع قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، خدمات و چالش‌ها و با حضور سید شمس‌الدین حسینی، رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی به عنوان مهمان برنامه پرداخته شد.

وی گفت: اگر این قانون درست اجرا شود، همه از آن بهره‌مند می‌شوند و به نفع رفاه ملی و اجتماعیست. این قانون، هزینه مبادله را کم می‌کند و شرایط نهادی و محیطی را بهبود می‌بخشد.

حسینی افزود: این قانون برای تسهیل کسب و کار ایجاد شده است البته ممکن است در جاهایی تعارض منافع وجود داشته باشد. همه دستگاه‌ها برای همکاری نیامدند، در بسیاری از مواقع ناخواسته به سمت قوانین و مقرراتی میرویم که ممکن است نیاز به امضای طلایی داشته باشیم.

براساس آخرین گزارش‌هایی که ما داشتیم برخی از نهادها با تفسیرهایی که از دیوان عدالت اداری گرفتند ولو به صورت کوتاه مدت خودشان را به نوعی مستقل از این قانون عمل تلقی کردند. نهادهای مثل نظام روانشناسی، کانون وکلا و نهادهایی از این حیث تفسیرهایی از دیوان عدالت گرفتن که مستثنی از این قانون بشوند.

تفسیر قانون با مجلس است و آنها از مسیرهای دیگری وارد میشوند. البته به صورت مستقیم اعلام نمی‌کنند که ما قانون را تفسیر کردیم، بلکه مصوبه‌ای که هیات مقررات‌زدایی داده را در دیوان عدالت اداری می‌برند و ابطال می‌کنند.  ما در این موارد ساکت ننشستیم و آن را به عنوان یکی از مشکلات احصایی کشور معرفی کردیم و معتقدیم باید حل شود.

وی افزود: براساس آخرین گزارشی که ارائه شد، بالغ بر یک میلیون مجوز از درگاه ملی مجوزها صادر شده است.

حسینی در ادامه گفت: طبق قانون ماه‌هاست که صدور مجوز کاغذی ممنوع شده است و پذیرفتنی نیست. مردم به عنوان صاحب حق می‌توانند در صورت تخلف دستگاه، به سازمان بازرسی کشور شکایت کنند.

وی درباره گله‌مندی برخی اتحادیه‌ها و صنف‌ها درباره این قانون گفت: طبع بشر این است که از واگذاری اختیار گریزان است و همینطور از پذیرش مسئولیت گریزان است. افراد منفعتشان ایجاب میکند که اختیار بیشتر و مسئولیت کمتر داشته باشند.

اصناف و اتحادیه‌ها باید براساس قانون جدید خودشان را تنظیم کنند، چطور ممکن است بدون تایید آنها مجوزی صادر شود؟  تمام مجوزهای کسب و کار یا ثبت محور هستند یا تایید محور، مجوزهایی که تایید محور هستند مگر غیر از این است که مرجع صدور باید آن را تایید کند؟! فکر می‌کنم موضوع خوب برای آنها روشن نشده است!

حسینی افزود: این درگاه از نظر ما مواعیدش گذشته و دنبال بستن روزنه ها و موانع است و دستگاه‌هایی که همچنان ممتنع از ورود به این درگاه هستند و باید نظارتی روی آنها بشود و ما در حال پیگیری هستیم.

آخرین اخبار

سیاست خارجی جمهوری اسلامی و منافع ملی مردم ایران کشورها برای تامین منافع مردم خود، چگونه فضای مجازی را مدیریت می‌کنند؟ چرا این مقدار ناترازی انرژی داریم؟ مسئولیت‌های محوله رهبر انقلاب به خبرگان در دیدار اخیر چه بود؟ نمایش دموکراسی یا دموکراسی نمایشی؟ ملزومات جنگ روایت‌ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی حقوق بین‌المللی و احترام از آن کشور قوی است گستاخی رژیم صهیونیستی در تعرض به ایران بزرگ توطئه‌های آمریکایی به روایت مجموعه مستند «سفارت کودتا» شبکه افق با مستندهای ویژه مقاومت «ریشه در خون» در آدینه آبان ماه «اراده یک مرد» کره‌ای را در افق ببینید مستند «نبرد امواج»، روایتی از پدافند هوایی ایران «غیبت موجه» با روایتی از دانش آموز شهید با «جهان به افق فلسطین» به پویش شاد بپیوندید مزایده انگشتر سیدحسن نصرالله به نفع مردم لبنان + فیلم افشای دروغ‌های صهیونیستی برای نسل نو مزد خدمت یک خادم کافه مستند به صرف یک فنجان تحلیل «خوبان عالم» روایتی از دو شهید شاهچراغ آیا حماس در معادلات آینده فلسطین نقش خواهد داشت؟ زندگی شهیدِ نخبه «شاه‌چراغ» از قاب افق سیما شبکه افق سیما با روایتی از شهدای شاهچراغ مستند "بهنام 30 سال بعد" روایت زندگی و شهادت بهنام محمدی مقاومت نه یک گروه که یک فرهنگ است روایتی مستند از شهدای غیرایرانی سوریه مستند «شباهنگ» برای اولین بار به آنتن سیما رسید همه چیز درباره کریدور IMEC؛ برنامه ایران چیست؟ «خانه پوچ» برای اولین بار به آنتن افق رسید «زیتون سرخ» از امروز روی آنتن افق سیما رنگ و بوی مقاومت در مستندهای افق روایت مستند یک دفاع تاریخ‌ساز روایت ۲۴ ساعت با «به افق فلسطین» مجموعه مستند «باروت و بیروت» روایتی از نبرد این روزها در ضاحیه آیا حزب‌الله بعد از ترور فرماندهان دچار مشکل خواهد شد؟ «به افق فلسطین» از طوفان الاقصی تا وعده صادق همانندی این روزهای لبنان با تابستان ۱۳۶۰ طوفان الاقصی و موج بیداری دینی در دنیای اسلام نماهنگ «به افق فلسطین» در سالگرد ۷ اکتبر منتشر شد یک سال از تولد «به افق فلسطین» تلویزیون می‌گذرد شبکه افق حضور سردار قاآنی را در برنامه «به افق فلسطین» تکذیب کرد اکران کمپین محیطی «جهان به افق فلسطین» در سطح کشور جنایات رژیم صهیونیستی در مستند «منهای ۷۵» پخش سریال «طلوع فجر» در اولین سالگرد عملیات طوفان الاقصی + تیزر «به افق فلسطین» یک برنامه پر مخاطب شجاعت و درایت تؤامان یک رهبر مستند «وداع با اسلحه» در کافه مستند ۲۴ ساعت به افق فلسطین؛ بزرگداشت سالگرد برنامه‌ای که تاریخ‌ساز شد از قانا تا بیروت روایت پیروزی مقاومت نبردی نهایی برای صهیونیست‌ها و مقاومت

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها