مشاهده خبر

یک شنبه 7 آبان 1402

سنگین‌ترین ضربه حماس به رژیم صهیونیستی چه بود؟

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: ضربه ای که بسیار سنگین تر از دیگر ضربات حماس به رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود ضربه رسانه ای و افکار عمومی بود. کسی باور نمی‌کرد مردم دنیا علیه اسرائیل بسیج شوند و ضد او در جهان تظاهرات و تجمعات فراوان شرکت کنند.

0

ویژه برنامه به افق فلسطین چهارشنبه از شبکه افق پخش شد. در بخش نخست برنامه به اخبار مهمی که طی ساعات گذشته منتشر شده بود، اشاره شد.

در بخش دیگر برنامه حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امورخارجه مهمان برنامه بود.

وی گفت: موضوع فلسطین قبل از اینکه اسلامی ایرانی و قبل از اینکه متعلق به یک قوم باشد، انسانی است. رژیم صهیونیستی و فلسطین بعد از اتفاق 15 مهر مثل قبل نخواهد بود. این عملیات نقطه عطفی در تاریخ است. بخشی از آن به نوع عملیاتی که حماس انجام داده بود، بر میگردد. عملیات بسیار پیچیده، حساب شده و بدون اطلاع هیچکس بود. بخش دوم آن در پیشدستانه بودن حمله بود. خسارت هایی که بر رژیم صهیونیستی وارد شد، بی سابقه بود. در این جنگ تعداد کشته های رژیم صهونیستی حدود 2 هزار نفر بود. نکته ای که رژیم صهیونیستی را کلافه کرده است، فروپاشی توهم و تبلیغ شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی و سرویس اطلاعاتی اوست. کل دنیا به رژیم صهیونیستی سرویس های اطلاعاتی  میدادند، دنیا از این اتفاق متحر و متعجب شد.

آصفی افزود: چیزی که در اولویت رژیم صهیونیستی قرار داشت، امنیت و امن بودن سرزمین های اشغالی‌اش بود. اما الان دیگر جای امنی نیست. اسرائیل در افکار عمومی، در رسانه، در میدان باخته است. و نکته حائز اهمیت این است که اعتماد به نفس مسلمانان و جایگاه مقاومت و مسلمانان در جهان بیشتر شده است.

سخنگوی اسبق وزارت امورخارجه خاطرنشان کرد: تحریم کالاها به صورت کلی باید انجام شود و باید مشخص شود که اسرائیل، یک رژیم نجس و شرور است. رژیم صهیونیستی در هر نهادی که حساب کشی در آن باشد حضور ندارد و نشان می دهد که رژیم صهیونیستی یک ماهیت شرورانه دارد که ادامه بقایش جز با حمایت همه جانبه آمریکا میسر نبوده است. به همین دلیل رهبر آمریکا را از رژیم صهیونیستی جدا نمی داند.

در بخش دیگری از این برنامه عبدالله عیسی الموسوی، تحلیلگر سیاسی کویتی درباره بازتاب اتفاقات اخیر غزه در رسانه های کویت گفت‌وگو کرد.

وی گفت: ملت و دولت کویت از شروع طوفان الآقصی و شروع عملیات جنایتکارانه صهیونیست علیه مردم بی‌گناه غزه، با مردم غزه همدردی کرد و تجمعات اعتراضی علیه این جنگ برپا کردند. همچنین کمک های مالی زیادی برای غزه جمع آوری کردند. مردم کویت، فعالان رسانه همه جا چفیه فلسطینی (معروف به کوفیه) را روی دوش خود گذاشته‌اند تا همبستگی خود با مردم غزه و فلسطین را اعلام کنند.

در بخش دیگری از برنامه سجاد نوروزی، فعال فرهنگی، درباره حوزه هنرمندان عرب درباره این اتفاقات گفتوگو کرد.

وی گفت: در میان هنرمندان کشورهای عربی ،هنرمندان تونسی در این قضیه سردمدار هستند مخصوصا در حوزه موسیقی. اکثریت هنرمندان معروف تونس مثل صابر الرباعی به شدت در این روزها فعالیت می‌کنند. و نکته حائز اهمیت این است که با هشتگ طوفان الاقصی واکنش نشان دادند.

در بخش پایانی برنامه به افق فلسطین، حسین شریعتمداری، نماینده ولی فقیه و مدیر مسئول روزنامه کیهان، گفت‌وگو کرد.

وی گفت: در فتنه 88 شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران، اولین بار توسط تارنمای وزارت خارجه اسرائیل مطرح شد. این تارنما صرفا چند ماه قبل از اینکه فتنه 88 صورت بگیرد به میدان آمده بود.

وی افزود: بیانات حضرت آقا حجت است و برخااسته از جایگاه حکیمانه ایشان است. طوفان الاقصی چیزی معجزه بعد بود و هیچ کس انتظارش را نداشت و فقط ماجرا در دل یک عده بسیار معدود و محدود بود. حتی بخش هایی از حماس از آن آگاهی نداشتند. این حملات اولا به لحاظ نظامی بسیار شدید بود. شارون از غزه به عنوان جهنم یاد میکرد. بسیار کوبنده و شدید بود. ضربه دیگر، ضربه اطلاعاتی بود، عملیاتی به این وسعت حداقل 7-8 ماه روی آن کار شده بود و اسرایل با تمام ادعای جاسوس داشتن در همه جا نتوانسته بود آن را کشف کند.  اسرائیل روی سه محور تکیه دارد، محور نظامی، که فروپاشید، محور اطلاعاتی که فقط موساد نیست بلکه با سرویس های زیادی از کشورهای اطراف همکاری بسیار نزدیک دارد. ضربه دیگری که مهم است و بسیار سنگین تر از دیگر ضربات است، ضربه رسانه ای و افکار عمومی بود. کسی باور نمی‌کرد افکار عمومی همه علیه اسرائیل بسیج شوند و ضد او در جهان تظاهرات وتجمعاتی علیرغم شرایط سختی که کشورهایشان اعمال کرده بود، کنند.

آخرین اخبار

نهضت ملی مسکن از وعده تا تحقق پیشگیری از سرطان از نگاه حکما موشک‌سازی شهید احمدی روشن با شکر و روغن واقعیت داشت؟ رژیم که قبلا در سه جبهه می‌جنگید و حالا توان نبرد با حماس را هم ندارد رایحه ‌درمانی برای ترک سیگار مقاومت مدیون زن فلسطینی است ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق تفاوت مسهل و ملین در طب سنتی آنچه در غزه می‌گذرد فیلم نیست! جریمه سنگین و پرونده قضایی در انتظار واحدهای آلاینده متخلف آیا جنگ غزه بعد از وقفه انسانی از سر گرفته می‌شود؟ قصور دولت‌ها در پیشرفت صنعت گردشگری استان سیستان و بلوچستان این میوه را تازه تازه بو نکنید! ورزشکاران مشهور خارجی که حامی فلسطین‌اند 2 احتمال درباره جنگ غزه؛ اکتفا به تسخیر شمال غزه یا ادامه جنگ آیا اتحادیه‎ها در قبال بیمه کارگردان مسئولیتی دارند؟ یک مولتی ‌ویتامین طبیعی آگاهی شرط لازم داشتن نسل سالم چرا با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهیم؟ مشکلی که مجلس برای حل آن جامعه کارگری را فدا کرد تنفس مصنوعی برای زنده نگه ‌داشتن رژیم صهیونیستی دانشجویان ستاره‌ دار بی واسطه به افق می‌آیند دوگانه دولت‌ها و ملت‌ها در موضوع غزه! روش‌های ساده برای کاهش درد قاعدگی دادخواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری است مشکل مسکن جز با تعریف یک نظام حمایتی حل نمی‌شود آیا مشکل پسماند شمال کشور حل می‌شود؟ رژیم صهیونستی فقط با غزه نمی‌جنگد «دربرابر تاریکی» به افق رسید تاثیر سرنوشت فلسطین بر مسائل استراتژیک جهانی پوشش زنده تحولات و تحلیل جنگ غزه در شبکه افق سیاست منطقه‌ای آمریکا با طوفان الاقصی به چالش کشیده شد مستند‌های ستاره دار در افق تهدید جدی سلامت در صورت خوابیدن با استرس چی کار کنیم تو پاییز مریض نشیم؟ جنگ کریدورها و بقای کشورها بنگاه‌داری بانک‌ها و پشت پرده فروشگاه‌های بزرگ لوازم خانگی روایت «غربت فلسطین» در افق جنگ غزه، مقدمه فروپاشی رژیم صهیونیستی است مستندهای آدینه این هفته افق پلتفرم‌های قدیمی خودرو در ایران سود ده هستند! پیشنهاد «ابتکار» برای مقابله جهانی با رژیم صهیونیستی آیا پارکینسون درمان می‌شود؟ کواکبیان: دفاع از فلسطین وظیفه همه کشورهای اسلامی است قانون مالیات بر خانه‌های خالی و آمارهای متناقض بررسی سیاست دوگانه انگلیس در برابر فلسطین آیا ارائه تسهیلات به افراد زیر مجموعه بانک‌ها قانونی است؟ آرتروز و ارتباط آن با اختلال داخلی بدن سقوط صهیونیست‌ها از ابتدای درگیری شروع شد

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها